Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/4

600

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι με χαμόγελο νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις κι εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ακαταμάχητο στιλ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να επιλέξεις την απομόνωσή σου, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς επιφανειακά φλερτ κι εφήμερους έρωτες! Ωστόσο, θα επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δε θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές, σήμερα! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν κι εσύ κάνεις απανωτά νέα ξεκινήματα στον έρωτα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι η ιδανική, για να προχωρήσεις σε δραστηριότητες που θα σου δώσουν καλή φήμη, καταξίωση και κύρος. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά κι αποφασιστικά, ώστε να μη χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Λέων
Αγαπητέ κι απόλυτα τυχερέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη, που λαμβάνει μέρος σήμερα στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο κι ανανεώνεται πλήρως! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, συναντήσεις, ευχάριστα νέα και γνωριμίες! Γεγονότα, συγκυρίες κι ίσως ένα ταξίδι, επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Γλέντα το!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, σου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για σένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, σήμερα, για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, ικανή να αλλάξει ριζικά όλη σου τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και να αυξάνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως στις αρχές της σχέσης σας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο, αυτό του Κριού, φέρνει κάποιες σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική, εποικοδομητική κι ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία, ακόμα κι ένα απλό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς πλέον να λήξεις τσακωμούς και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις στη σχέση σου με τον σύντροφο! Πολύ πιθανόν σήμερα, ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μη βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως έρχεται ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν ότι σε βλέπει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ώρα να καλοπεράσεις! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη εποχή για σένα και τον σύντροφό σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Θα σου δείξει την αδυναμία του, τα πλούσια συναισθήματά του και δεν αποκλείεται να σου έρθει κι ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα θα είναι άπειρες αλλά κι ιδιαίτερα αξιόλογες! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η παροντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για σένα, κατά την οποία η ενασχόλησή σου με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα η εύνοια, αλλά και το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά τον έρωτα, βρίσκεται σε ιστορίες του παρελθόντος! Θα μπορέσεις με ποικίλους τρόπους να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό, και να επιδιώξεις με σύνεση την επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανό τώρα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Κριού, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας εξόδου ή μίας μετακίνησης! Επιπλέον, απολαμβάνεις φλερτ μέσω διαδικτύου και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ κι ο σύντροφός σου θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές δραστηριότητες!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο κι επαναλαμβανόμενα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ο οποίος μέσα από πράξεις του σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα, κι επιτέλους ξέρεις πού βρίσκεσαι!