Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/3

431

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα την διαίσθησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, αφού παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις κι αρκετά μυστικά και ψέματα! Μην ξεχάσεις στιγμή ότι η ημέρα φέρνει κι αποκαλύψεις, που θα φέρουν στο φως μεγάλες αλήθειες, οπότε προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία κι οι αναμνήσεις σε γυρνούν σε ένα άτομο του παρελθόντος, που ενδεχομένως για άλλη μία φορά θα σε απογοητεύσει!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, από τις οποίες θα είναι κάποιες θετικές αλλά κι ορισμένες αρνητικές! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα για επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Ένα μήνυμα από άτομο του παρελθόντος θα σε χαροποιήσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η αναδρομή του Ερμή στα Ψάρια, ίσως σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σίγουρα πιο αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ ό,τι συνήθως, όμως θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπέρμετρο ενθουσιασμό κι αυθορμητισμό! Να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία περίεργη ημέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου! Προτίμησε τώρα να μη μιλήσεις και να μη συζητήσεις για σοβαρά θέματα με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να διογκωθούν τα προβλήματα, αντί να λυθούν!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορεί να είναι φαινομενικά μία επικοινωνιακά πλούσια μέρα, αλλά θέλει προσοχή, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ιχθύ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου το καλά σήμερα πριν προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον δε θα πάει έτσι όπως περιμένετε!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μάλλον επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό στην σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις το πώς εκφράζεσαι στον σύντροφο, αφού η τάση σου για ζήλια και καχυποψία σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά λάθη και σε οδηγεί σε λόγια σκληρά που πονούν! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει, κυρίως αν είναι πλέον απαγορευμένος!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, απέναντί σου και συγκεκριμένα στο ζωδιο των Ιχθύων, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο δυσκολεύει κι ίσως παρουσιάσει προβλήματα κι ασυνεννοησία! Αν σου κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση αυτήν την περίοδο, φρόντισε να σκεφτείς λογικά πριν πεις το «ναι», γιατί ενδεχομένως να κρύβει παγίδες! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε τώρα νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες! Η περίοδος σε ευνοεί για επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος αλλά και για επανασύνδεση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για ανοιχτές υποθέσεις κι εκκρεμότητες του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει καιρό τώρα, από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του! Ωστόσο εσύ κινήσου διακριτικά και πολύ προσεχτικά, ώστε να μην εκτεθείτε κι οι δυο! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς χωρίς λόγο σε λεπτομέρειες και σταμάτα να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας!

Σκορπιός
Σίγουρα, φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδο!Τα φώτα είναι πάνω σου, φυσικά κι όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Απόλυτα ερωτική η τωρινή περίοδος, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε το ασύστολο κι ανούσιο φλερτ που σε εκθέτει, γιατί μάλλον δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Το καλό νέο της ημέρας για σένα είναι πως ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στη σχέση σου! Προσοχή μόνο την τάση σου για απληστία κι εγωισμό!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες κι οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματά σου από παλαιότερες εμπειρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα κι αισθησιασμό στη σχέση σου! Αν αποφύγεις τάσεις γκρίνιας κι υπερβολής, θα είναι μία όμορφη τρυφερή ημέρα για σένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει τώρα η πολυαναμενόμενη ευκαιρία για την επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει και το σκέφτεσαι!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του, που ξεκινά τώρα, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα κι ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί, μέσα από μετακινήσεις κι εξόδους, να έρθουν νέες γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, θα πρέπει όμως να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς! Ωστόσο, το χαμόγελο θα έρθει κυρίως με ένα μήνυμα από ένα ή μία πρώην! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες κι ίσως πρέπει να κάνεις πίσω τώρα!

Υδροχόος
Ο ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ, αγαπητέ Υδροχόε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα επανέρχονται τώρα! Κάπως ανατρεπτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Άσε να πάρει αυτός καλύτερα την πρωτοβουλία τώρα ή αργότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μεν στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο, ωστόσο χαλάς την ερωτική ατμόσφαιρα με σκηνές ζήλιας και κτητικότητας!

Ιχθύς
Από σήμερα, φίλε Ιχθύ, στο δικό σου ζώδιο, γυρνά φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές κι επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας, γιατί οι παρεξηγήσεις κι η ασυνεννοησία είναι σχεδόν σίγουρες! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» στο ανέμελο φλερτ, στα ερωτικά παρορμητικά μηνύματα και στις νέες γνωριμίες! Πες «ναι», όμως, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει!