Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/3

413

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κοιτάξεις μπροστά κι είσαι έτοιμος να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πράξη και να υλοποιηθούν! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαφές με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητά σου αλλά και η τάση σου για ανεξαρτησία δε σου αφήνουν χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα, ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφός σου!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είσαι εμφανώς δυναμικός, σίγουρος για τον εαυτό σου και περήφανος! Αν είσαι ελεύθερος, λες «όχι» στο ανούσιο φλερτ και στις αμφίβολες γνωριμίες κι ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όμως, απόφυγε ψυχρότητα, δογματισμούς κι αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα τον εκνευρίσεις.

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα σε διακατέχει μία ταξιδιάρικη διάθεση κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι πιο μεγάλη από ποτέ και παράλληλα την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από πολλές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι ανεξάρτητος και διοχετεύεις την ενέργειά σου σε ατομικές ασχολίες παρά στον σύντροφο σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασύστολα σήμερα, αλλά αυτό καθόλου δεν πειράζει, αφού έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν!

Καρκίνος
Σήμερα είσαι περισσότερο από ποτέ διαισθητικός και διορατικός, αγαπητέ Καρκίνε! Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους, δύσκολα εμπιστεύεσαι, αλλά επιπλέον εσύ μπορείς, μένοντας αποστασιοποιημένος, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις τι γίνεται. Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει και, επιπλέον, μια νέα μυστήρια γοητευτική γνωριμία θα προκύψει σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να είσαι κάπως παραπάνω ζηλιάρης και καταπιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου, ο οποίος θα αισθανθεί πως αγνοείς τα αισθήματά του και τη στεναχώρια σου! Μην τον μπερδεύεις και μην τον ταλαιπωρείς χωρίς λόγο!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι κι ασχολείσαι κυρίως με το πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο είσαι αποδεκτός από εκείνους! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια ημέρα άκρως συντροφική, ήρεμη και συναισθηματική, αφού η σχέση σου ενδυναμώνεται και πιθανόν μαζί με τον σύντροφο σήμερα να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σε μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, γιατί πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση, στο άμεσο μέλλον!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου κι είναι σαν να ανταγωνίζεσαι εσένα τον ίδιο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τη στιγμή που εκδηλώνεται εκείνο το άτομο από τη δουλειά, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις και φροντίδα! Προσοχή όμως, η έλλειψη ισχυρού συναισθήματος και πάθους από μέρους σου θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού πιθανόν να αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, βγάζεις το παιδί από μέσα σου κι όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Έχεις ιδιαίτερα βελτιωμένη διάθεση και θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Αν είσαι σε σχέση ή γάμο, ο σύντροφος θα σε κακομάθει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη και τον έρωτά του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, πληθώρα κατακτήσεων και θαυμαστών και φυσικά ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα σήμερα την ερωτική προσοχή και το θαυμασμό των άλλων!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα απολαύσεις τον συναισθηματισμό από τους αγαπημένους σου! Θα πάρεις μπόλικη, βαθιά κι ουσιαστική αγάπη κι αυτό δεν αφορά μόνο τα κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς κι έχεις δίπλα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μάλλον δυσκολεύεται μαζί σου, αφού είναι λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης! Επιπλέον η τάση σου να κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα τον κάνει να νιώσει πως απομακρύνεσαι από αυτόν! Αν είσαι ελεύθερος, τη σημερινή ημέρα, θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με το άτομο που σε απασχολεί ακόμα από το παρελθόν!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις, απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσεις αυτή τη συζήτηση που θες εδώ και καιρό, με τον σύντροφό σου και να βρείτε μαζί, τις απαραίτητες λύσεις για να βελτιώσετε τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τον ερχομό καινούργιων προσώπων στη ζωή σου, αφού οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα! Επιπλέον, το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις να αισθανθείς επιτέλους ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα κι ουσιαστική εύνοια! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα τη σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Βάζεις τέλος στα ερωτικά παιχνίδια και το φλερτ κι αφιερώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα άτομο, που σου δίνει σιγουριά για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αισθησιακός, ερωτικός αλλά και αρκετά κτητικός απέναντι στο σύντροφό σου! Μην τον καταπιέζεις ή τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, αλλά απολαύστε μαζί ερωτικές καυτές στιγμές!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη είναι στο Ζώδιό σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητος! Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις κι ίσως κι ανατροπές σήμερα! Πιθανόν να ενθουσιαστείς πολύ γρήγορα με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες και νόμιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, αν περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό, υπερβολή κι απαιτήσεις, μπορείς να αναμένεις πάθος κι αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου ηρεμία και στην προσφορά σου στους άλλους! Θα αντιμετωπίσεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, γι’ αυτό προσοχή στις εκτιμήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα να αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και πως ξόδεψες ανούσια ελπίδες! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις υπερβολικά πολλές υποχωρήσεις στη σχέση σου, που σε αδικούν κι επιπλέον είσαι επιρρεπής στα παράνομα!