Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 10/7

243

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Καρκίνου, μπορεί να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι, αλλά σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα με άτομα που αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πριν κάνεις παράπονα στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου είναι σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν! Έχεις αρκετή εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις και απατηλές προσδοκίες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα περνάει η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να βρεις εύκολα λύσεις σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου, μετά από μία ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ και μόλις ήρθε μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε ανταμείψει με αρμονία, ηρεμία και ησυχία, σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου προς εσένα και, επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος άρπαξε τη δυνατότητα που σου δίνεται, να αρχίσεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, ώστε να μη χάσεις την ευκαιρία!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα, με σπουδαίες εξελίξεις, αφού η Αφροδίτη περνά πλέον στο δικό σου Ζώδιο! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη για μέλλον! Είναι σίγουρο πως θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα τα θέματα που αφορούν την ερωτική σου σχέση βελτιώνονται με ευκολία, αφού οι ευκαιρίες και η εύνοια, χαρακτηρίζουν τώρα τη ζωή σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, από σήμερα, έχεις σκοπό να αναθεωρήσεις σχέσεις, αισθήματα και καταστάσεις, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με σωστά βήματα! Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, απολαμβάνεις σήμερα στο έπακρο τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό της ημέρας! Πολύ πιθανόν, μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα σε συναρπάσει, θα σε παρασύρει και θα ταράξει την καθημερινότητά σου, με ευχάριστο όμως τρόπο!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη με το πέρασμά της στο Ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, θα σου δώσει την ικανότητα για τη μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό θες! Αν είσαι δεσμευμένος, δέξου τη συμβουλή από έναν καλό φίλο, για να σου δώσει τη λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις ευχαρίστηση! Προσέγγισέ το διακριτικά, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς πλέον να καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους υψηλούς στόχους σου αλλά και σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα τώρα, να συζητήσεις για επισημοποίηση ή για να επιδιώξεις μία κουβέντα με τον σύντροφό σου, για επίλυση προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας, που η μεταξύ σας σχέση θα αποκτήσει απρόσμενα ερωτισμό και έλξη!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σε κάνει χαρούμενο, τολμηρό και ιδιαίτερα αισιόδοξο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, συναντήσεις και νέα ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται σήμερα οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αφού θα βρεθούν ξαφνικά λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, εδώ και καιρό!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου, όπως κι η ισχυρή πειθώ σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τώρα μία γοητευτική γνωριμία και τη σαγηνεύεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις το ερωτικό πάθος των ημερών με τον σύντροφό σου και ζείτε μαζί καυτές αισθησιακές στιγμές! Ωστόσο, απόφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στη σχέση σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντί σου στο Ζώδιο του Καρκίνου και καταφέρνεις να διορθώσεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα. Έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που είχες, για κάποιο λόγο, απομακρυνθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα σκεφτείς το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση ή τη συγκατοίκηση! Γενικά, απολαμβάνεις μία άκρως συντροφική και ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες, πολύ υποσχόμενες, νέες γνωριμίες, που πιθανόν να προχωρήσουν σε μία νέα όμορφη σχέση!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, αποκτάς το σθένος, την ικανότητα και την όρεξη να οργανώσεις τον χρόνο σου.  Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να προχωρήσεις ένα ειδύλλιο μέσα στον χώρο εργασίας, που θα σου αλλάξει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα ίσως φέρει στασιμότητα στη σχέση σου αλλά και επιτέλους ηρεμία! Κινήσου με βάση τη λογική και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις με τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου, είσαι σίγουρα δημοφιλής και ομολογουμένως ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα στη σχέση σου και κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα έχεις όλα με το μέρος σου, στον ερωτικό τομέα! Οφείλεις, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου και να απολαύσεις κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμό. Επιτέλους χαμογελάς και πάλι!