Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/6

543

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή στον Καρκίνο από σήμερα, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, που ακόμα σε απασχολεί, πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα κι ίσως η επανασύνδεση να είναι κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τη διαίσθησή σου, αφού αυτή είναι που θα σου δώσει την απάντηση και τη λύση που θες στη σχέση σου! Καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις, τις ανάγκες και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Ερμής στον Καρκίνο, από σήμερα, θα φέρει πολλές ωφέλιμες συζητήσεις κι επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται μέσα από ήρεμες συζητήσεις μαζί του και μπορείς εύκολα να τον πείσεις για να επωμιστεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα κι έναρξη μίας νέας σχέσης!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να ξεκόψεις από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν πως ενδιαφέρεται για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην κτητικότητα και τη ζήλια απέναντι από τον σύντροφο και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά κι ασφάλεια! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές μαζί του αλλά και για έμπρακτες αποδείξεις της αφοσίωσής του!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, από σήμερα ο Ερμής στο ζώδιό σου και βελτιώνει τα πάντα, αν τον εκμεταλλευτείς σωστά! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθες η στιγμή να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, όλα τα μέχρι τώρα προβλήματά σας και να βρείτε λύσεις μόνιμες και θετικές! Οι συνθήκες σάς ευνοούν ιδιαίτερα σήμερα και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες φλερτ, αλλά κι αποκαλύψεις κρυφών, μέχρι τώρα, θαυμαστών σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, οφείλεις πλέον να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από τη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση κι ανανέωση με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς, που θα βλάψουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές, μετά από νέες γνωριμίες, επαφές με τις κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, εξωστρεφής, κοινωνικός κι έτοιμος για αλλαγές και γοργές εξελίξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα έρθει τώρα στον δρόμο σου από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Πολύ πιθανόν, μάλιστα, μία φιλία να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφό σου να βρείτε λύσεις, να βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους, και γενικά να βελτιώσετε τη σχέση σας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα που ο Ερμής περνάει πλέον στον Καρκίνο, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, κυρίως κοινωνικά κι επικοινωνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία με τον σύντροφό σου! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ημέρα για τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται νέες αξιόλογες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Μάλιστα ένα φλερτ, στον εργασιακό χώρο, αναζωπυρώνεται!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής πλέον στον Καρκίνο από σήμερα, μία διέλευση που πραγματικά θα σε ευνοήσει πολύ! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός κι η γοητεία σου δε θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο στο διάβα σου! Θα έχεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την ημέρα, αφού θα απολαύσεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το ταίρι! Επιπλέον, με μία εκ βάθους συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά σας προβλήματα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις  μία σημαντική ευκαιρία για νέα σχέση ή νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να σε κάνεις να νιώσεις βαθιά συναισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφό σου! Προσπάθησε μόνο να μην παρασύρεσαι σε κρίσεις ζήλιας και καταπίεσης!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Καρκίνο κι ευνοούνται συνεργασίες αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις κι επαφές, βελτιώνονται σημαντικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μία υπέροχη ημέρα στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα, τρυφερότητα κι ηρεμία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά κι ομορφαίνεις, γεγονός που θα σου φέρει άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι, μπορείς τώρα να βρεις το άλλο σου μισό!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής από σήμερα κινείται στον Καρκίνο κι εσύ, πλέον, οφείλεις να δείξεις τον σοβαρό κι ώριμο χαρακτήρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αφού σίγουρα θα απολαύσεις περιποιήσεις και φροντίδα από τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά, λάμπεις, τραβάς όλα τα βλέμματα και δέχεσαι χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στον Καρκίνο! Επιτέλους, η κοινωνική σου ζωή αλλά κι η φήμη σου βελτιώνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και σταδιακή βελτίωση της σχέσης σου με το ταίρι σου! Με ορθή συζήτηση, πετυχαίνετε και βρίσκετε λύσεις για τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, λόγια τρυφερά κι ένα μεγάλο συναρπαστικό νέο ερωτικό ξεκίνημα!