Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 10/3

458

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ώστε να βελτιώσεις καταστάσεις!Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα για σένα, που είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα κι επικοινωνίες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη μέρα να συναντηθείτε μαζί με τον σύντροφο και με φίλους, κι έτσι να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε όμορφα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη κι η αποδοχή των άλλων αλλά και κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον οικογενειακό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να επιδιώξεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης με τον σύντροφο, ιδίως μέσα από συζητήσεις, επιστρατεύοντας τη σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και τη γλυκύτητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος διακρίνεται από τον γοητευτικό συνεργάτη και ίσως ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις να αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις (με βελτιωμένη κι ανεβασμένη διάθεση) τη ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις συναρπαστικές και πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα αλλά και συναντήσεις τυχαίες, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο, που σίγουρα θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα!

Καρκίνος
Η ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική και ευαίσθητή σου φύση, αγαπητέ Καρκίνε, είναι αυτή που θα σου δώσει σωστές λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, σε συνδυασμό φυσικά με τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν από τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά αποτελεσματική διαίσθησή σου! Τα ερωτικά σου σίγουρα θα σε απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από άλλες φορές! Είναι η ιδανική ημέρα, αν είσαι δεσμευμένος, για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών! Καταφέρνεις να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια, κι αυτό γιατί έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο να σαγηνεύεις, σήμερα!

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή να βελτιώσεις κατά πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από την ερωτική σου σχέση, η οποία ομολογουμένως θα έχει αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις κι η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, προκαλώντας εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος επιστράτευσε τη λογική σου, πριν προχωρήσεις σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα αισθανθείς την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες άλλων ανθρώπων, που αγαπάς κι εκτιμάς! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις σήμερα πόσο τέλειος σύντροφος είσαι! Καταφέρνεις κι εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου κι αν περιορίσεις και την τάση σου να τον επικρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο προσπαθεί να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση σε κάτι πολύ περισσότερο κι εσύ φαίνεται να ανταποκρίνεσαι!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη χαρά κι αγαλλίαση για σένα, φίλε Ζυγέ, και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι ένα μικρό χαρούμενο παιδί, με κάθε τρόπο! Έχεις πραγματικά ανάγκη σήμερα για ρομαντισμό, αγάπη, πάθος κι ερωτικές δραστηριότητες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία κι απαράμιλλο ερωτισμό! Αν είσαι ελεύθερος, από τη μία αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις! Ό,τι κι αν επιλέξεις θα έχεις επιτυχία!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα βρεις και πάλι τον βαθιά συναισθηματικό εαυτό σου! Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα ένα άτομο του παρελθόντος! Μη σε παρασύρουν οι αναμνήσεις κι η νοσταλγία σε λάθος κινήσεις και σκέψου καλά πριν προσεγγίσεις κάποιον, γι’ αυτό καλύτερα περίμενε από εκείνον κίνηση και πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις παλαιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες είχε για κάποιον λόγο κλονιστεί!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ήρθε η στιγμή να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με πραγματική αγάπη! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται σημαντικά κι οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς βελτιώνονται κι εξομαλύνονται στο μέγιστο! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, κι αυτό θα σε ανανεώσει! Φλέρταρε όσο μπορείς σήμερα και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική κι εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφό σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς κι ήρεμους τους τόνους!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα επικεντρωθείς στην ενασχόληση με την προστασία και τη διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία μικρή αλλά συνεχής ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις, με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ξανά ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για τη σχέση σου και την ερωτική πίστη του συντρόφου σου!

Υδροχόος
Τη σημερινή ημέρα θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εαυτό σου κι όχι τόσο στις ανάγκες των άλλων, όπως συνηθίζεις να κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζουν έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία! Μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις σήμερα το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός από ό,τι πρέπει, χωρίς λόγο, γιατί θα δυσαρεστήσεις ενδεχομένως τον σύντροφό σου! Απολαύστε μαζί ερωτικές παθιασμένες στιγμές, χωρίς μουρμούρα!

Ιχθύς
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα, αγαπητέ Ιχθύ, για ψυχική ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου συναισθηματικό καταφύγιο. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου για μοναχικότητα, αφού είσαι φανερά βυθισμένος στις σκέψεις σου! Για ορισμένους, τη σημερινή ημέρα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο τους, έρωτα! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, χειρίσου το σωστά, ώστε να μην κινδυνέψεις από αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!