Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 10/9

598

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, με τη Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο! Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες θα έχουν οι ελεύθεροι, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Φλερτ, εξομολογήσεις και μηνύματα σε περιμένουν! Νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά κι επικοινωνιακή προσέγγιση από κάποιο άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά! Οι ήδη δεσμευμένοι απολαμβάνουν συναίσθημα, συντροφικότητα και καλή επικοινωνία με τον σύντροφο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο, επικεντρώνεσαι σε εργασία, σπίτι κι οικογένεια! Ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς ώριμα και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και τους σκοπούς του άλλου! Η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση για την απόφαση της επανασύνδεσης!

Καρκίνος
Σήμερα, μέσα από συζητήσεις κι επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, φίλε Καρκίνε! Έρχονται πολλές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο είναι στα καλύτερά της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις για αυτό που θες!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Συναισθηματική σιγουριά κι ασφάλεια θα απολαύσεις όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος και για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, αν είσαι ελεύθερος!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, με τη Σύνοδο Ερμή-Άρη στο ζώδιό σου, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός. Νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το τώρα!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς απ’ τη ζωή σου! Οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για ‘σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές για τους ελεύθερους αλλά και βελτίωση με τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις! Πιθανόν να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα κι ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί μέσα από μία φιλία!

Σκορπιός
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, φίλε Σκορπιέ, εξού κι ο αισιόδοξος και κεφάτος χαρακτήρας σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, καταφέρνουν μέσα από συζήτηση κι ωριμότητα να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα κι επιδιώξεις!

Τοξότης
Σήμερα οφείλεις να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, Τοξότη και να βγεις κερδισμένος! Νέες αξιόλογες γνωριμίες κι ώριμο φλερτ αναμένονται για τους ελεύθερους! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχουν οι δεσμευμένοι! Μία όμορφη κι εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, με τη Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο, ανανεώνεσαι κοινωνικά κι επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός κι η γοητεία που αποπνέεις, δε θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν ατέλειωτες καυτές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου τους, είτε είναι δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, με γαρνιτούρα το πάθος και τον ρομαντισμό! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική από αυτό που έχουν συνηθίσει!

Ιχθύς
Η μέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία, αγαπητέ Ιχθύ! Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα κι ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή σού δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!