Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 09/2

318

Κριός

Η γοητεία της προσωπικότητας σου σήμερα, φίλε Κριέ είναι ακαταμάχητη και απόλυτα ελκυστική! Χρειάζεται όμως προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες! Ο ερωτικός τομέας, είναι αυτός που πρέπει να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές, σκέψεις και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης και ρήξης. Καλό θα είναι να επιδείξεις ηρεμία και να σκεφτείς πολύ, κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας! Όχι στον εγωισμό και στην παρόρμηση σήμερα!

 

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ακολούθησε μεν την διαίσθηση σου, αλλά χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, εντείνεται πολύ τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Ό,τι κι αν σου συμβεί στα ερωτικά σου, καλό θα είναι να μην το πάρεις «βαριά» και να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ασχοληθείς με ό,τι συμβαίνει μέσα σου. Πες όχι οπωσδήποτε, σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, γιατί θα πληγωθείς! Δεν αντέχεις την καταπίεση και ασφυκτιείς συναισθηματικά, από εντάσεις που δημιουργεί ο σύντροφος!

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις ή παρεξηγήσεις, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν… «κρατάει χρόνια, αυτή η κολόνια»! Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους ερωτικούς σου στόχους και σκοπούς, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με όπλο την εντιμότητα στον συναισθηματικό τομέα! Κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που μέχρι τώρα έμενε κρυφό, αποκαλύπτεται! Προσοχή όμως, γιατί θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς! 

 

Καρκίνος

Η όψη Τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, ίσως και με επίπονο τρόπο, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια, όμως η δύναμη του χαρακτήρα σου, θα τους αποτρέψει! Στον συναισθηματικό τομέα, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά! Παράλληλα, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί σήμερα θα φέρουν σίγουρα αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική πορεία της σχέσης!

 

Λέων

Ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητέ Λέοντα και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι πέραν του δέοντος προσεκτικός και οργανωμένος! Ερωτικά μπαίνεις σε μία διαδικασία περίεργου για τον χαρακτήρα σου, πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, με τον σύντροφο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ανώριμες ή επιπόλαιες πράξεις, αλλά ούτε και σε προσδοκίες ή προκλητικότητα. 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχική δύναμη και αντοχή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις! Στην ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά μία σημαντική για σένα σχέση και πιθανόν σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και το κατά πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που αποκομίζεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας και απολυτότητας, να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη περίοδο. Απόλαυσε τον έρωτα στο έπακρο, χωρίς νεύρα και απαιτήσεις!

 

Ζυγός

Το σημερινό Τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνοντας μέχρι και ρήξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε, σε σημείο να πρέπει να πάρεις άμεσα τελειωτικές αποφάσεις! Τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην ερωτική σου ζωή, τώρα φαντάζουν ζητήματα ζωής και θανάτου και βγαίνουν στην επιφάνεια! Πέρα από αυτό όμως, αυτήν την ημέρα πιθανόν να έχεις και μία έντονη αίσθηση του μοιραίου και του καρμικού, στον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο έχει πάθος, αλλά αν δεν προσέξεις, δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείς, λόγω του δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και οξυθυμίας. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις!

 

Σκορπιός

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση, φίλε Σκορπιέ! Μερικά νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσα στην ημέρα, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους, γεγονός που θα σε εξαντλήσει σωματικά, αλλά και πνευματικά! Αν υπάρξει σήμερα, ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Σήμερα μαθαίνεις πως δεν πρέπει να βιάζεσαι όσον αφορά τις ερωτικές σου υποχρεώσεις, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη ή παραλείψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και μην παρασύρεσαι σε συνεχή και ενοχλητική κριτική του συντρόφου σου!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ενεργοποιείται το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά. Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Προσοχή μόνο στην ροπή που έχεις προς λάθος πάθη και έρωτες, συναισθηματικές «ζαβολιές», αλλά και εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα όρια! Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, ίσως να κάνουν και μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που εκπέμπει μυστήριο, την σημερινή ημέρα!

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξεις! Φρόντισε να δράσεις σωστά, έντιμα και ήρεμα, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν φερθείς εγωιστικά και σκληρά, θα υπάρξουν ρήξεις και καυγάδες. Αισθηματικά, επίσης πρέπει να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και στενάχωρο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις! Καλύτερα λοιπόν, να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!

 

Υδροχόος

Με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, είσαι αυθόρμητος, ανοιχτός και απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές κάθε είδους, φίλε Υδροχόε. Είσαι σίγουρα ακαταμάχητος στα εκφραστικά σου μέσα, αλλά χρειάζεται προσοχή! Να είσαι μεν τολμηρός στα λόγια σου αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους και ανανέωση ή αναθέρμανση σχέσης για τους δεσμευμένους! Ωστόσο, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια, νευρική, αλλά και χειριστική. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί μία διαμάχη έντονη, απλά για δυο λέξεις λάθος! Επιπλέον σήμερα, έρχονται ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις!

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Ίσως να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προέκυψαν, από κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών και τώρα σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητά σου. Συγκεκριμένα, αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σε βασανίσει σήμερα ένα ερώτημα: Μου αξίζει αυτό που έχω ή είμαι εγκλωβισμένος σε μία σχέση που με πνίγει και δεν μου δίνει αυτά που θέλω; Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για παιχνίδια με ημερομηνία λήξης!