Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 09/01

319

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα θελήσεις ν’ απεμπλακείς από άτομα και καταστάσεις που σε κουράζουν ψυχικά και σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Φρόντισε να μην πέσεις καθόλου ψυχολογικά και να προσεγγίσεις τα πράγματα με δυναμισμό, κάτι που άλλωστε το ζώδιό σου έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας θα έχεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σ’ αυτά που σε αγχώνουν.

Ταύρος
Παρ’ όλη τη δυναμικότητά σου, Ταύρε μου, αυτή την περίοδο κάποιες καταστάσεις καθυστερούν, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Δε χρειάζεται όμως να μπαίνεις σε απαισιόδοξες σκέψεις, αφού τέτοιες συνθήκες είναι αναμενόμενες λόγω του ανάδρομου Ερμή. Έχεις κάνει πολύ σωστές κινήσεις και να ξέρεις, ότι στο μέλλον η επιτυχία θα είναι δική σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο πιο άνετα. Όταν δε βλέπεις μερικά πράγματα εγωιστικά, οι προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Δίδυμος
Έχεις περάσει πολλές αναποδιές στο παρελθόν, Δίδυμε, και τώρα προσπαθείς ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούν ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δε χρειάζεται όμως να προβληματίζεσαι και ν’ αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία σου είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσεις. Δες το άτομο αυτό, μίλησέ του κι είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις βέλτιστες λύσεις, που θα το ικανοποιήσουν αρκετά. Αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς σήμερα να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, Καρκίνε μου, να έχει ανασφάλειες και να σκέφτεται αρνητικά για κάποιες καταστάσεις. Μπορεί κάποιες υποθέσεις σου αυτή την περίοδο να καθυστερούν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει αναβολές. Σήμερα, η συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο για τα δικά σου ζητήματα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες για να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Λέων
Έχεις πάρα πολλούς στόχους και σχέδια, Λέων, που θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Θα πρέπει όμως να σου υπενθυμίσω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτή την περίοδο καλό είναι να προγραμματίσεις μόνο το τι θα κάνεις στο λίγο πιο μακρινό μέλλον. Η δυναμικότητά σου πάντως σήμερα θα είναι στα ύψη της και τουλάχιστον θα τελειώσεις κάποια ήδη δρομολογημένα θέματα. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε, καθώς δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της κοινής σας ζωής.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις στο μέλλον. Ο προγραμματισμός σου θα είναι πλήρης και στην πορεία θα δεις, ότι τα σχέδια που έχεις αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου, θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου κι είναι σίγουρο ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις όμως να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, καθώς αυτή τη μέρα δε θα πετύχεις κάτι.

Ζυγός
Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, Ζυγέ, που αυτή την περίοδο σε απασχολούν και πρέπει να λύσεις. Η ενεργητικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια από αυτά θέματα. Μην κάνεις όμως κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να φέρει συγχύσεις. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να κινηθείς σε ήπιους τόνους και να μην κάνεις κάποια υπερβολική κίνηση, που μπορεί στο τέλος να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς θέματα, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ θα δεχτείς και την απλόχερη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου. Οι καθημερινές ευθύνες σου σε κάνουν κάποιες φορές να παραμελείς το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να διώξεις μια εμμονή που έχεις την τελευταία περίοδο. Μερικά θέματα που σε απασχολούν, είναι ήδη προγραμματισμένα, άρα δε χρειάζεται να νιώθεις πίεση για ζητήματα, τα οποία στην πράξη θεωρούνται λυμένα. Μίλα με ένα δικό σου άτομο και θα δεις, ότι η συμβουλή του θα σου κάνει πάρα πολύ καλό ψυχικά. Πρέπει σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα υπάρχουν λογομαχίες και εντάσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οτιδήποτε κάνεις, επειδή θα υπάρξουν παρανοήσεις σε πολλά θέματα, στα οποία εμπλέκεσαι. Αν γίνει συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο για ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, καλό είναι να μην εκφέρεις την άποψή σου και να παραμείνεις ουδέτερος, αφού πρόκειται για πράγματα που δε σε αφορούν. Δώσε στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν αφού η αγάπη σου και η υπομονή σου διαλύουν κάθε σύννεφο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις την αίσθηση ότι κάποια υπόθεση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί επιτυχώς και ίσως λίγο να στενοχωρηθείς. Σε βεβαιώνω, ότι δεν έχει χαθεί το παραμικρό κι αντίθετα, θα πάρεις αρκετή δύναμη από τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αλλά κι από τη μεθοδικότητα με την οποία θα τις προσεγγίσεις. Θα ξεπεράσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια μικροεμπόδια, που δεν περίμενες και σήμερα θα παρουσιαστούν. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν τελείως όσες προβληματικές καταστάσεις είχατε στο παρελθόν.

Ιχθύς
Προσπαθείς με αρκετό κόπο, Ιχθύ μου, να αντιμετωπίσεις μερικές υποθέσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν και δεν έχουν βρει τη λύση τους. Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις σ’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι βάσεις σου είναι ισχυρές και θα δεις ότι στο επόμενο διάστημα τα πράγματα θα εξελιχθούν περίφημα. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.