Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 08/2

458

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων να ‘σαι απόμακρος από συναισθηματική άποψη κι επιφυλακτικά εκφραστικός. Είναι, ωστόσο, σίγουρα η κατάλληλη μέρα για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα κι αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Όμως, ακόμα κι αν δεθείς με κάποιον λίγο παραπάνω σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και είσαι απόμακρος, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο άτομο!

 

Ταύρος

Μπορεί να είναι απλά ένα 24ωρο, φίλε Ταύρε, αλλά ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση και πολλές επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Στις ερωτικές σου σχέσεις, δεν βάζεις πια προτεραιότητα τη δέσμευση επί μακρόν, εκτός αν πρόκειται για έρωτα από απόσταση, διαφορετικά επιλέγεις το εφήμερο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητικότητα και η ζήλια του συντρόφου σου, σε φτάνει στα όριά σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου, είναι κρίμα να χαλάσεις την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου τσακωμού!

 

Δίδυμος

Σήμερα όλος ο κόσμος, σε κάθε τομέα της ζωής σου –δουλειά, οικογένεια, έρωτα, φίλοι και κοινωνική ζωή, για κάποιο λόγο– ξυπνά την καχυποψία σου και την κτητικότητά σου!  Ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με το συναίσθημα και το σεξ. Αν έχεις σχέση, πιθανόν σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος κι έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, πιθανόν σήμερα να έχεις κάποιες αδικαιολόγητες έμμονες ιδέες! Ο τομέας που σίγουρα θα διαπρέψεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

 

Καρκίνος

Μία ημέρα, φίλε Καρκίνε, που θα ξεχάσεις τι πάει να πει μοναξιά! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός.  Μη χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση, αν είσαι ελεύθερος ή αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι δεσμευμένος! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και πλούσιες ρομαντικές στιγμές! Προσοχή όμως αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί να τύχει μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σχέση και εσύ να προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα, όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά!

 

Λέων

Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς, σοβαρά και πολύ, την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Λέοντα! Δε σε ενδιαφέρει το περιτύλιγμα στη συμπεριφορά των άλλων αλλά η ουσία και το βάθος!  Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Για να δώσεις συναίσθημα πρέπει να έχει προηγηθεί δοκιμασία και τεστάρισμα του άλλου, για να διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι ήδη με κάποιον, ο ρεαλισμός σου δε σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και υπερβολικά συναισθήματα, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

 

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Παραδόξως, δίνεις όλο σου τον εαυτό και τα συναισθήματά σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον νέο εαυτό σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους!  Αν είσαι σε σχέση, καλύτερα να αποφύγεις θεατρινισμούς και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το πότε και αν είσαι αληθινός. Να εξακολουθείς να δίνεις ό,τι έχεις, χωρίς να λες μεγάλα λόγια και να δημιουργείς προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθησή σου είναι και πάλι εδώ!.

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ είσαι απίστευτα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Όμως και οι άλλοι σου προσφέρουν απλόχερα τη συμπάθεια και την αγάπη τους!  Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα άτομο και δεν το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα! Ιδίως αν αυτό το πρόσωπο είναι ένας παλιός έρωτας, σκέψου πολύ πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είσαι πολύ προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματά σου σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο! Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα στο ανταποδώσει!

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώσεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις και επαφές, οι άλλοι θα θελήσουν να σου εκφράσουν τα αισθήματά τους και τις σκέψεις τους με κάθε μέσο και τρόπο! Αν έχεις σχέση, ίσως φαίνεσαι ψυχρός και υπερβολικά εγκεφαλικός στον σύντροφο, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση ότι αγνοείς τα αισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα! Επίσης, ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος, ο πολύς και έντονος συναισθηματισμός σε απωθεί και η υπερβολική ευαισθησία σε τρομάζουν. Οπότε σήμερα, προτιμάς φλερτ, κυρίως διαδικτυακό και νέες γνωριμίες, απλά για το παιχνίδι!

 

Τοξότης

Σήμερα είσαι αποφασισμένος, φίλε Τοξότη, να φέρεις όλες τις καταστάσεις με τα νερά σου και θα τα καταφέρεις! Σήμερα θες σταθερότητα συναισθηματικά, περισσότερο από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βγάλεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κτητική διάθεση στη σχέση σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές κι αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις από ‘δω κι από ‘κει και έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής!

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη στο Ζώδιό σου, η μέρα θα έχει δύο πρόσωπα! Ένα θετικό για σένα και ένα αρνητικό!  Αισθηματικά, επίσης, θα υπάρξουν μεταπτώσεις! Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο και, έτσι, σου τελειώνει εξίσου εύκολα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου να είσαι ορμητικός, υπερβολικά παθιασμένος ή συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στην κρεβατοκάμαρα!

 

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος και ασταθής συναισθηματικά! Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς και να δοθείς μέσα σε λίγα λεπτά, να ενθουσιαστείς τρελά και να υποσχεθείς τα πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρας να μετανιώσεις τα πάντα! Αν έχεις σχέση, μη θυματοποιείς τον εαυτό σου, προκειμένου να ευχαριστήσεις τον σύντροφο και μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες!

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα ανήκει στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι επικοινωνιακός και πολύ συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι έμφυτα ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Πολύ πιθανόν, μάλιστα, αυτό το ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις.