Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 07/2

756

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Κρόνος σήμερα σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου και να χαράξεις μια πορεία και μία στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό κι επιφανές, αποδεκτό από τον περίγυρό σου. Γενικά η σημερινή όψη, ευνοεί ιδιαίτερα τους δεσμευμένους, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης. Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απόφυγε έρωτες στον χώρο εργασίας, για να μην εκτεθείς!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Κρόνος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις! Η σημερινή ημέρα θα φέρει ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου! Το σίγουρο είναι πως η ρουτίνα λαμβάνει τέλος και δίνει τη σκυτάλη σε μία νέα ενδιαφέρουσα συναρπαστική ερωτική ζωή, γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει τώρα και να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Μείνε λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και επιφυλακτικός, πριν σιγουρευτείς και κάνεις το βήμα της επανασύνδεσης! Στον σεξουαλικό τομέα, δεν σε ενδιαφέρει πια η ποσότητα αλλά η ποιότητα και αυτό είναι που διεκδικείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα είναι άκρως θετικό και ωφέλιμο για σένα! Η καλύτερη ημέρα για να βελτιώσεις παροντικά αλλά και μελλοντικά τη συντροφική σου ζωή! Η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής είναι πολύ πιθανή τώρα για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη με κάποιον, μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο θα σε κάνει να νιώσεις πιο πλήρης, ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ για τη σχέση σας και τη μετέπειτα πορεία της!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο Κρόνος κι ο Ποσειδώνας συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου, κι αυτό θα ευνοήσει γενικά τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος να επιδείξεις την πιο βελτιωμένη εκδοχή του! Τυχόν λάθη, το τελευταίο διάστημα, που αποδείχθηκαν επιζήμια για την ερωτική σου ζωή, τώρα ως δια μαγείας διορθώνονται και λύνονται μία και καλή! Αν είσαι σε σχέση ή γάμο μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλοι οι αγώνες αμείβονται ανάλογα στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μείνε μακριά από έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Κρόνος κι ο Ποσειδώνας, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή στο δικό σου ζώδιο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα! Η μεγαλύτερη εύνοια υπάρχει στην αισθηματική ζωή, αφού δε θα λείψει ούτε ο ρομαντισμός ούτε το πάθος αλλά ούτε κι οι βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί, με την πάροδο του χρόνου, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μια εγκυμοσύνη ή μία επισημοποίηση θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη σχέση σου! Το σίγουρο είναι πως, ερωτικά, κάτι μεγάλο έρχεται!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση είναι παρούσες και σε αφθονία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και για πάντα, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι παντρεμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Κρόνος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθηθείς με κάθε τρόπο, ώστε να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως επικοινωνιακά, και θα νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειές σου, ανταμείβονται! Ο αισθηματικός τομέας, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τον έρωτα! Γενικά, ο ερωτικός τομέας σήμερα καταφέρνει και σε καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνο ερωτική ικανοποίηση!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Θα πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι μετοχές σου στον ερωτικό τομέα ανεβαίνουν σταθερά και ουσιαστικά! Ναι, η έναρξη μίας νέας σχέσης με έναν άνθρωπο αφοσιωμένο σε σένα είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν ωστόσο είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις πόθο αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφό σου! Οι βάσεις για μία ευτυχισμένη ερωτική ζωή μόλις μπήκαν και βάζεις τέλος στην ανασφάλεια!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις περασμένες σκληρές προσπάθειές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές που μπορεί να έχει η σχέση σας. Ακόμα και αν πρόκειται για κάτι αμφίβολο ή πρόσφατο, η ανάγκη σας για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει στην απόφαση επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, και μάλιστα πολλά υποσχόμενο!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να μη φέρει πολλά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα θεαματικές αλλαγές στη διάθεσή σου και στην ψυχολογία σου! Στα αισθηματικά σου (εκεί που είχες αμφιβολίες, διφορούμενα ή αντικρουόμενα συναισθήματα) το τοπίο ξεκαθαρίζει και βλέπεις την αλήθεια! Οι δεσμευμένοι αναζητούν και αποκτούν εντιμότητα και διαφάνεια στη σχέση τους, ενώ οι ελεύθεροι παίρνουν το αίμα τους πίσω σε σχέση με έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή παρελθοντικό!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας, σχηματίζει ένα πολύ θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο! Πέρα από τα γενικά οφέλη που θα λάβεις από αυτήν τη σημερινή όψη, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτοι ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Καλό θα ήταν, όμως, πριν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία στα ερωτικά σου, να συμβουλευτείς και τους φίλους σου! Από εκείνους θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα!