Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 06/12

456

Κριός
Από το πρωί, Κριέ μου, θα έχεις πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση. Οι πληροφορίες όμως που θα έρχονται σε σένα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, θα σε κάνουν να αμφισβητείς τις καλές ειδήσεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι καταστάσεις είναι θετικές για σένα. Θα προσπαθήσεις να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος, για να πας καλύτερα τις υποθέσεις σου. Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου εκείνα που θέλεις, για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα μαζί.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κανένα σκοπό να αφήσεις ανέγγιχτη κάποια υπόθεση, αφού δε θα παραπέμψεις κάτι για αύριο. Θα δείξεις μεγάλο δυναμισμό και θα εκμεταλλευτείς στιγμές που θα παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θα σου φανούν ωφέλιμα στο μέλλον. Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, θα προκαλέσεις τη συμπάθεια, αλλά και το θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις και να προγραμματίσεις κάποιες εκδηλώσεις. Θα υπάρχει βέβαια πολύ τρέξιμο και κούραση, προκειμένου όλα αυτά που έχεις δρομολογήσει, να ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο. Θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση, η οποία θα σε αποζημιώσει και θα σε γεμίσει με καινούργιες ιδέες. Μπορείς σήμερα να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά, που σε προβλημάτιζαν.

Καρκίνος
Οι υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης για το αν μπορείς να τις τηρήσεις, αφού έχεις ήδη φορτωθεί πάρα πολλά. Η καλή σου καρδιά δε θέλει να χαλάσει το χατίρι σε αγαπημένα σου άτομα, γι’ αυτό οφείλεις να σκεφτείς και να μην κινηθείς παρορμητικά. Για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα, μελέτησε λεπτομερώς όλες τις πτυχές στις υποχρεώσεις που θ’ αναλάβεις. Φρόντισε σήμερα να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Λέων
Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω, Λέων μου, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως θέλεις. Κάποιες καθυστερήσεις, πάνω σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, είναι αναμενόμενες, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις υπερένταση λόγω της βιασύνης σου. Απαιτείται να μείνεις λίγο μόνος, για να σκεφτείς ήσυχα τι πρέπει να κάνεις και να προγραμματιστείς καλύτερα. Μίλα σήμερα με το ταίρι σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Θα θέλεις ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του κάποια πράγματα του παρελθόντος σου, που σ’ έχουν συγκλονίσει. Το άτομο αυτό σου προκαλεί τη συμπάθεια και θέλεις να το έχεις μαζί σου και στο μέλλον. Υποχρεώσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν, θα ολοκληρωθούν με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, καθώς θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ, που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, που πρέπει να τελειώσεις κι αυτό σ’ εκνευρίζει αφάνταστα. Μην αγχώνεσαι και μην ταράζεσαι, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις ή κάποια μικρά προβλήματα. Έχεις δρομολογήσει τα πράγματα όπως εσύ θέλεις κι απλά αυτό που απομένει είναι ο χρόνος της υλοποίησής τους, που πάντως δε θ’ αργήσει να έρθει. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, δεν σε βλέπω να ανησυχείς πάρα πολύ, αφού οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές κι απομένει μόνο να διαλέξεις μία.

Σκορπιός
Αυτή η μέρα, Σκορπιέ, θα σου δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να δράσεις στο οικογενειακό σου επίπεδο και ν’ αλλάξεις το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αφού πραγματικά σ’ έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Ξεκίνα να μιλάς με αρκετή διαλλακτικότητα. Αυτό θα σου δώσει λύσεις, ενώ θα κάνει καλύτερη και τη σχέση σου με την οικογένειά σου, δημιουργώντας ακόμη πιο γερές βάσεις. Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν σου έχει εκφράσει.

Τοξότης
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις, Τοξότη μου, αλλά αυτές καθυστερούν και το νευρικό σου σύστημα είναι σε ένταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και ειδικότερα, να μην τα βάζεις με πρόσωπα που δε φταίνε. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τέτοιες καθυστερήσεις ήταν αναμενόμενες. Φρόντισε να μιλήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις ψυχικά. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τον Άρη να βρίσκεται στους Ιχθύες, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρχει έντονο παρασκηνιακό κλίμα. Είσαι από τα άτομα που έχουν πάρα πολύ ισχυρή διαίσθηση και ξέρουν ακριβώς πότε να δράσουν. Προσπάθησε να κινηθείς με ιδιαίτερη διακριτικότητα, σαν να μην ξέρεις το παραμικρό. Άλλωστε, όλα αυτά δεν αφορούν ειδικά εσένα και δεν σ’ αγγίζουν, αφού οι βάσεις σου σε προστατεύουν. Από την άλλη, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις και δεν είναι τώρα καιρός ν’ ασχολείσαι με τέτοια μικροπράγματα. Στη σχέση σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προσπαθήσεις να κάνεις ανασκόπηση για τις ευθύνες και τα λάθη του παρελθόντος σου. Δε θα έχεις την καλύτερη διάθεση, επειδή καταλαβαίνεις ότι από πολλές καταστάσεις δεν έχεις βγει αλώβητος, αλλά αντιθέτως έδωσες πάρα πολύ χρόνο και ψυχή σε άτομα, που δεν το άξιζαν. Μπορείς να μιλήσεις και με πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα σου δώσει τις συμβουλές του, για να νιώσεις καλύτερα και, πάνω από όλα, θα σου προσφέρει καινούργιες ιδέες, για το πως θα κινηθείς στο μέλλον.

Ιχθύς
Οι ιδέες που έχεις, είναι πάρα πολλές, Ιχθύ, και καταπιάνεσαι με αμέτρητα πράγματα. Σήμερα, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση από ένα άτομο του περίγυρού σου, για κάποια καινούργια σχέδια που θα βάλεις σε εφαρμογή. Η υλική και πνευματική του υποστήριξη θα σου φανούν χρήσιμες, επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά αυτά που θέλεις εσύ να κάνεις. Παρόλο που το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο… περίεργο, εσύ θα προχωρήσεις κανονικά τις υποθέσεις σου, οι οποίες θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι ότι θα ζήσεις υπέροχες στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.