Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/6

804

Σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν φτάσει στο τέρμα τους! Προσοχή στην σκληρή συμπεριφορά μας αλλά και στην απολυτότητα μας, ειδικά αν ανήκουμε στα Μεταβλητά Ζώδια!

Κριός

Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν την αλλαγή πορείας για το ζώδιό σου – συνέχισε τον δρόμο σου με χαμηλούς ρυθμούς. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

 

Ταύρος

Στον αισθηματικό τομέα, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το ταίρι που ήθελες.

 

Δίδυμος

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Καρκίνος

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να παρέμβει σε προσωπικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στη ζωή σου Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

 

Λέων

Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές αισθηματικά, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που έψαχνες τόσο καιρό.

 

Παρθένος

Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου οδηγούν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

 

Ζυγός

Θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένει μια νέα γνωριμία και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι καιρός να κινηθείς γρήγορα, γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί αισθηματικά και φέρνει καινούργιες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ιχθύς

Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι στη ζωή σου, μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που έχεις μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.