Ζώδια | Ζήσε με δυναμικότητα, πάθος και αποφασιστικότητα!

1967

Σήμερα το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μας δίνει δυναμικότητα, πάθος και αποφασιστικότητα! Παράλληλα μας καθιστά αποτελεσματικούς σε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα! Ζώδια της Γης και του Νερού, είναι ιδιαίτερα ευνοημένα!

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις, αγαπητέ Ταύρε, καμία κατάσταση να ξεφύγει από τα χέρια σου, αλλά προσπάθησε να βάλεις σε τάξη όσα εκκρεμούν. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Η ζωή θα φέρει εκπλήξεις που αρχικά θα σε ταράξουν, αλλά θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα. Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για σένα.

 

Λέων

Δείξε μεγάλη σοβαρότητα στις καταστάσεις και άσε τον δρόμο σου ελεύθερο να σε οδηγήσει με τη βοήθεια των άστρων που χαμογελούν στο ζώδιό σου. Όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι θα συμβούν πολύ ωραία πράγματα.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που θεωρείς ότι μπορεί να σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι δύσκολος και θα χρειαστεί να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια για να προχωρήσεις. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Υδροχόος

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

 

Ιχθύς

Στηρίξου στα πόδια σου και δεν θα χάσεις. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν απόλυτα. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να γίνει και η καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή