Στα σκαριά το sequel του “Ο διάβολος φοράει Prada“ με την Meryl Streep

0
10

Ναι, σωστά διαβάσατε από τον τίτλο. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα που έρχεται στη δημοσιότητα από το Puck News, η Disney έχει στα σκαριά το 2ο μέρος του The Devil Wears Prada (Ο διάβολος φοράει Prada). Μάλιστα, φαίνεται ότι η Meryl Streep, καθώς και η Emily Blunt έχουν ήδη υπογράψει για να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο επίσης και για την επιστροφή της Aline Brosh McKenna, η οποία φαίνεται ότι θα γράψει το σενάριο του sequel. Ένα σενάριο που ακούγεται ότι θα επικεντρωθεί στην Miranda Priestly και στο τέλος της καριέρας της. Παράλληλα, εκείνη έρχεται αντιμέτωπη και με την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών, αλλά ψάχνει να βρει τη λύση στα μάτια της Emily Charlton, την οποία υποδυόταν η Blunt.

Ένα άλλο δημοσίευμα που ήρθε στο φως από το Deadline λέει ότι και ο αρχικός σκηνοθέτης ονόματι David Frankel βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε συζητήσεις και για τη δική του επιστροφή.

Η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε στην Meryl Streep ως Miranda Priestly, όπου για την ερμηνεία της απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έλαβε πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η Streep δεν είναι η μόνη που κλέβει την παράσταση, όμως, καθώς σημαντικό πρόσωπο είναι και η Anne Hathaway στο ρόλο της Andy Sachs.

Έπαιξαν επίσης και οι Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier, Tracie Thoms, Rich Sommer, Daniel Sunjata, David Marshall Grant, James Naughton, Tibor Feldman, Rebecca Mader και άλλοι.

Μάλιστα, η ταινία είχε αγαπηθεί αρκετά και από το κοινό της Ελλάδας, ενώ παράλληλα κατάφερε να ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

πηγή: unboxholics