Σπύρος Μπιμπίλας| Πόσα χρήματα ζήτησε για να συμμετάσχει σε ριάλιτι

0
632

Η ανάρτηση του ηθοποιού που φούντωσε τις φήμες για συμμετοχή του στο Survivor

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων έριξε… λάδι στη φωτιά σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει σε ριάλιτι.

Η αρχή της συζήτησης έγινε όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αν μίλησε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. «Μιλήσαμε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ακόμα. Τα είπαμε πολύ γρήγορα, είπαμε να συναντηθούμε. Τον άκουσα στεναχωρημένο, αλλά θα συναντηθούμε και θα μου τα πει από κοντά», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια πως: «Πάντως, να ξέρετε, όταν μου είχε γίνει πρόταση για ένα ριάλιτι, ζήτησα πάρα πολλά χρήματα για το ΤΑΣΕΗ και όχι για μένα, για να δω αν θα τα έδιναν. Δεν τα δίνουνε. Μου είπαν ένα ποσό, εγώ τους είπα ένα εκατονταπλάσιο για να τα δώσουν στο ΤΑΣΕΗ και μου είπαν όχι».

Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν μερικές μέρες κατάφερε να κάνει τις φήμες να «φουντώσουν» με μια μόνο φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στον Ηλία Βαλάση και έγραψε στη λεζάντα: «Εδώ μαζί με τον φίλο μου και ηθοποιό Ηλία Βαλάση που καταλήξαμε στην εξής συμφωνία : θα πάρουμε μέρος στο επόμενο survivor και τα έσοδα θα διαθέτουν για τους σκοπούς του ταμείου αλληλοβοήθειας».

Πηγή: news.gr