Ποια είναι στ’ αλήθεια η ΣΟΥΛΑ ΓΚΛΑΜΟΡΟΥΣ;

26593

Την ξέρεις, την αγαπάς και ώρες ώρες ταυτίζεσαι. Είναι η Σουλάρα η Γκλάμουρους, η εθνική, βαθύπλουτη θεά, πολέμαρχος της βασικότητας σε αυτήν τη χώρα και του πλανήτη γενικότερα.

Έχει ξοδέψει μίλιονς σε πλαστικές, νύχια, μαλλιά και δεν το κρύβει. Δε διστάζει να αγοράσει όποιον άντρα επιθυμεί και προς θεού, μην τύχει και την ενοχλήσεις, την έχεις βάψει. Έκανε θεά την J. Touni και όταν εκείνη τη σνόμπαρε, το πλήρωσε και το πληρώνει ακριβά ακόμα.

Επειδή λοιπόν είναι ένα πρόσωπο φωτιά, έπρεπε να μιλήσει δημόσια για όλους τους fans και haters και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Απάντησε σαν σωστή κυρία στις ερωτήσεις μας και αποφάσισε να σου δώσει μια ματιά, στη χλιδάτη και στιλάτη ζωή της!

Πως είναι να είσαι η βαθύπλουτη Σούλα Γκλάμορους και να πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις βασικές;

Είναι πολύ δύσκολο βρε αγάπη μου να τις αντιμετωπίσεις, είναι παντού μπροστά μου, φοράω κάποια αντι-βασικά αρώματα για να απομακρύνονται, αλλά αναγκαστικά, τις τρώω στη μάπα.

Τι έχεις να πεις για τη φιλία σου με τη Ραμόνα; Σε συνοδεύει στις νυχτερινές σου εξόδους;

Με τη Ραμόνα από την ημέρα που γνωριστήκαμε, έχουμε γίνει κολλητές. Επίσης και με την Τζόρτζια Βαϊνά και βγαίνουμε έξω, τα τσούζουμε και κράζουμε βασικές και γκόμενους, ξέρεις, όπως κάθε πλούσια γκλαμοuναρα σε αυτή τη χώρα.

Άσχετο, αλλά Σούλα, που κρυβόσουν τόσον καιρό; Γιατί δεν είχες εμφανιστεί στη ζωή μας;

Με είχε κρυμμένη σε μια χρυσή σπηλιά ο πρώην μου, ο αετός, για να μη βλέπω κόσμο και να με έχει μόνο για αυτόν. Μη νομίζεις, είναι δύσκολο να είσαι πλούσια και ερωτευμένη.

Όταν βλέπεις εκδηλώσεις αγάπης από τους fans σου, πόσο πολύ τρελαίνεσαι;

Αγαπώ πολύ το κοινό μου και τις glamounares. Είναι απίθανες όλες τους, αγόρια και κορίτσια και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και θέλω.

Τι έχεις να πεις για τον Γιώργο Λιάγκα;

Ήταν παντρεμένος με τη βασίλισσα της Θεσσαλονίκης. Μετά τη μπουγάτσα και το Λευκό Πύργο, Φαίη Σκορδά, μια γυναίκα που δοξάζω και ας μην έχει κάνει πλαστικές. Χώρισαν όμως, άρα πλέον για εμένα είναι εχθρός.

Έχεις ψωνίσει από το μαγαζί της J. Touni;

Δε τη γνωρίζω την κοπέλα, από τη μέρα που με σνόμπαρε, ενώ την θεοποίησα και τη δόξασα όσο κανέναν. Επόμενη ερώτηση παρακαλώ, τσιφσα.

Οι άντρες, πιστεύεις ότι σε φοβούνται;

Σαφώς! Είναι δύσκολο να είσαι πετυχημένη, πλούσια και διάσημη σε αυτή τη χώρα. Γενικά οι άντρες θέλουν να είσαι από κάτω τους, ενώ εγώ είμαι πάντα από πάνω.

Τι δε θα φορούσες με τίποτα, ακόμα και αν στο χάριζαν και μαζί σου έδιναν και 1.000.000;

Βασικά ρούχα που φοράνε όλες. Δε μπορώ να είμαι ένα με τη μάζα, είμαι μπραντ πλέον και ινφλουεσερ, αν το δουν οι glamounares μου θα στεναχωρηθούν.

Πως θα περάσεις τις γιορτές φέτος;

Σκέφτομαι να πάω στα ιδιόκτητα νησιά Glamorous φέτος, που βρίσκονται σε κρυφή τοποθεσία, μαζί με της κολλητές μου, τη Σιμέλα Σανσάιν και τη Φράουλα Πεοζητιάνου, κόρες γνωστών οικογενειών της χώρας.

Έχεις βασικές για fans;

Θεωρώ ότι δεν έχω και είμαι πολύ τυχερή για αυτό αγάπη μου!

Έχεις αγοράσει ποτέ τους άντρες που ήθελες, κατά καιρούς;

Σαφώς αγάπη μου! Δεν έκανα εγώ τόσες πλαστικές, δεν επένδυσα τόσα ρούχα και στάιλ, για να μη μου την πέφτει ούτε αρσενικό πούμα. Άσε που σαν φεμινίστρια, θεωρώ ότι η νέα μόδα είναι να αγοράζεις άντρες, παρά να περιμένεις να σου τη πέσουν.

e-daily.gr