Σοράγια | Πώς είναι σήμερα η πιο μοχθηρή γυναίκα των τηλενουβελών

3308

Τη δεκαετία του ’90 ακούγαμε Soraya και τρέχαμε, από τα… βιώματα που είχε δημιουργήσει η πρωταγωνίστρια θρυλικής σαπουνόπερας. Ας δούμε πώς είναι σήμερα η γυναίκα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος της «Μαρίας της γειτονιάς».

H Itatí Cantoral Zucchi έχει ερμηνεύσει το ρόλο πιο μοχθηρής γυναίκας που εμφανίστηκε ποτέ σε telenovela. Και αν θυμηθείτε τι γινόταν στις σαπουνόπερες από τη Λατινική Αμερική που είδε όλος ο πλανήτης, τη δεκαετία του ’90, θα αντιληφθείτε πως πρόκειται για τίτλο τιμής. Ιδού μια χαρακτηριστική σκηνή από τη σαπουνόπερα με τίτλο «Μαρία της γειτονιάς», όπου η Itatí διέπρεψε ως Soraya Μontenegro -δεν διστάζει να χτυπήσει κορίτσι που βρίσκεται σε αμαξίδιο.

Ναι, θα λέγατε πως η Soraya ήταν του τρελού. Η γεννημένη στις 13/5 του 1975, Itati πρωταγωνίστησε σε αρκετά σίριαλ και ταινίες στο Μεξικό, όπου έκανε καριέρα και ως τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε, απέκτησε τρία παιδιά, ενόσω συνέχιζε την πορεία προς το θρίαμβο. Η τελευταία δουλειά που έκλεισε είναι στο «Silvia Pinal, frente a ti» που θα περάσει στη μικρή οθόνη τη ζωή της ηθοποιού και πολιτικού του Μεξικού, Silvia Pinal, εκ των τελευταίων εκπροσώπων της χρυσής εποχής του μεξικανικού κινηματογράφου.