Μίνι οδηγός για να μην είσαι Single τέτοιες μέρες!

412

Η μέρα που θέλεις να ξεχάσεις μόλις έφτασε.  14 Φεβρουαρίου σήμερα,  εσύ είσαι 23 ετών και τα τελευταία 25 χρόνια είσαι χωρίς γκόμενα. Μπορεί  να έχεις συνηθίσει τη κατάσταση αυτή όμως βλέποντας τους απανταχού αγαπούλες φίλους σου να ποστάρουν φωτογραφίες με την κοπέλα τους, κάτι σε τρώει, σε θλίβει, πονάει.

Μην αγχώνεσαι… όπως υπάρχουν δίαιτες του τύπου χάσε 20 κιλά σε δυο μέρες χωρίς να στερηθείς τίποτε έτσι υπάρχουν χρηστικοί οδηγοί ώστε να ρίξεις γκόμενα μέσα σε 24 ώρες.

Το πίστεψες;  Ήμουν σίγουρος.

Θα sε απογοητεύσω πάντως γιατί δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να νικήσεις την κατάρα που λέγεται Single.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες ώστε να μην είσαι μόνος σου του χρόνου τέτοιες μέρες γιατί  ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος πάει ήδη χαμένος.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με κάτι πολύ βασικό:

Μην περιμένεις να σε αγαπήσουν οι άλλοι, αν πρώτα δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου.  Όταν δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ούτε με τα ρούχα σου, μην περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα. Ο έρωτας ξεκινάει από μέσα μας. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα βρεθεί κάποιος η κάποια που θα τους πάρει και θα τους βγάλει από τη μιζέρια τους. Δεν πάει έτσι όμως.

Γκέγκε;

Δεύτερον. Έχεις κοιταχθεί ποτέ στο καθρέφτη πριν βγεις; Έχεις φτιάξει ποτέ το μαλλί σου; Αν δεν νιώσεις πρώτα εσύ αρσενικό ή θηλυκό μην περιμένεις να το νιώσουν οι άλλοι για σένα… Λύση δεν είναι να τα πετάξεις όλα η να πεις το κλασικό ΄΄σημασία έχει η εσωτερικός κόσμος΄΄. Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις ένα τρόπο ντυσίματος, ένα στυλ που να σου ταιριάζει και να σε εκφράζει. Αν σε εκφράζει βέβαια το στυλ θείτσα ή να θυμίζεις Νεάντερνταλ μην περιμένεις πολλά. Θυμήσου την έκφραση που σε όλους έχουν πει κατά καιρούς.

‘’Αν είσαι ο εαυτός σου δεν θα ρίξεις ποτέ γκόμενα/ο’’

Πάμε τώρα και σε κάτι άλλο. Φλερτάρεις; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κίνηση πέρα από το Facebook; Όχι πέσιμο δεν είναι το Like ή το Poke. Πέσιμο είναι όταν πηγαίνεις και μιλάς. Τι κομπλάρεις; Δεν ξέρεις τι να πεις; Φοβάσαι την απόρριψη;

Δεν θέλω να σε πληγώσω, άλλα όταν δεν μιλάς η απάντηση θα είναι πάντα όχι. Δες το και με στατιστικά… Αν την πέσεις σε εκατό γυναίκες δεν μπορεί μια θα σου κάτσει.. (γύρευε τι πρόβλημα έχει για να το κάνει).

Τέλος, αντί επιλόγου,  θα σου υπενθυμίσω την τακτική γραμματόσημο. Κάνε τον άλλο να σου δώσει σημασία και μετά αγνόησε τον.  Θα σε παρακαλάει μετά…. Ρώτα και το Hollywood.