Σεξ μετά τον τσακωμό | Σώστε την σχέση σας και φτιάξτε την διάθεσή σας

322

Το ‘make up σεξ’,  το σεξ δηλαδή που κάνεις με τον σύντροφό σου μετά από ένα τσακωμό σας, είναι ίσως το πιο παθιασμένο σεξ που μπορείς να απολαύσεις στη σχέση σου. Μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο να κάνεις σεξ όταν είσαι εκνευρισμένη ή όταν τον έχεις απομυθοποιήσει τόσο πολύ έστω και για 5 δευτερόλεπτα, όμως οι ειδικοί συνιστούν πως είναι απαραίτητο για να σώσεις τη σχέση σου: Από τη μία χαλαρώνεις και συζητάς μαζί του για το πρόβλημά σας πιο λογικά και από την άλλη κάνοντας σεξ μειώνεις την απόσταση που έχει δημιουργήσει ο καυγάς.

1. Πλησίασέ τον: Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν τσακώνεστε είναι να βρεθείς κοντά του, όμως αν αφήσεις να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα και προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις τρυφερά ίσως ξεχάσεις τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε ο καυγάς.

2. Δεν λέγεται τυχαία άγριο σεξ: Αν ο καυγάς σας γίνει έντονος μετέτρεψε τον σε πάθος κι όχι σε οργή. Μόνο σε καλό θα σας βγει!

3. Μην σκέφτεσαι: Να είσαι γρήγορη! Φίλα τον, άρπαξέ τον και μην περιμένεις να ανταποκριθεί πρώτα. Λένε ότι οι άντρες λατρεύουν το make up sex ακριβώς επειδή είναι τόσο παθιασμένο.

4. Μην συνεχίσεις τον καυγά κατά τη διάρκεια του σεξ: Διώξε την αρνητική ενέργεια και προσπάθησε να είσαι ευγενική. Το make up sex γίνεται για να απολογηθείτε ο ένας στον άλλο και όχι για να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Οπότε αν σκέφτεσαι να του μιλήσεις άσχημα (ακόμα κι αν το συνηθίζετε στο κρεβάτι σαν παιχνίδι) άφησέ το για άλλη στιγμή!

5. Πες του τι νιώθεις: Όταν κάνουμε σεξ ο εγωισμός μας μειώνεται για αυτό το σεξ μετά τον τσακωμό είναι μια καλή αφορμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ξεκινήσεις μια συζήτηση για όσα σας απασχολούν (αφού τελειώσετε το σεξ)!

joytv.gr