Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Sex Education ολοκληρώθηκαν, με το καλό στις οθόνες μας!

0
647

Ήταν μακρύς ο δρόμος, αλλά επιτέλους έφτασε στο τέλος του. 

Και το λέμε αυτό, γιατί τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη και η κυκλοφορία της 3η σεζόν στο Netflix αναμενόταν αρχές αυτού του έτους. Όχι μόνο δε συνέβη αυτό, αλλά φτάσαμε Μάρτη για να μάθουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Κορωνοϊέ, ειλικρινά, σ’τα έχουμε πολλά μαζεμένα!

Τέλος πάντων, ας μη χαλάσουμε το πανηγυράκι που στήθηκε με τα συγκεκριμένα χαρμόσυνα νέα, μιας και μπήκαμε πια στην τελική ευθεία και μπορούμε να περιμένουμε την πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα.

Ένα από τα μέλη της παραγωγής έκανε γνωστή την είδηση στο κοινό, ποστάροντας μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια:

Αυτό ήταν. Ευχαριστώ Sex Education Season 3 και όλους όσους αποτελούν μέρος αυτού, για τους επικούς 8 μήνες γεμάτους περιπέτεια, αγάπη, γέλιο και τηλεοπτική μαγεία.

Ο Asa Butterfield από την άλλη, ο οποίος υποδύεται τον αγαπημένο Otis, δήλωσε στο Guardian σχετικά με τα νέα επεισόδια, ότι θα τον δούμε κάπως αλλαγμένο συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν. «Έχει ωριμάσει λίγο κι έχει γίνει ελάχιστα πιο άτακτος»είπε χαρακτηριστικά, καθησυχάζοντάς μας όμως ότι συνεχίζει να είναι «τραγικά αμήχανος». Εμείς αυτόν τον Otis γνωρίσαμε κι αυτόν αγαπήσαμε!

 

Το θέμα που μας καίει βέβαια είναι το ειδύλλιο του ίδιου και της Maeve, το οποίο αποκάλυψε πως έχει δρόμο ακόμα. Συγκεκριμένα είπε ότι η σχέση τους συνεχίζει να αναπτύσσεται στον 3ο κύκλο, ενώ βάση δίνεται και στο λόγο που ο Otis ξεκίνησε το όλο εγχείρημα του sex therapy στο σχολείο του. Τι βρήκε σε αυτό και τον τράβηξε τόσο πολύ;

Αυτά και πολλά άλλα περιμένουμε να δούμε λοιπόν, μόνο που δεν έχουμε ιδέα πότε. Ας μας δοθεί και μια ημερομηνία, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε μια και καλή.

Μέχρι τότε, αφήνω αυτό εδώ το meme, που μιλάει στην ψυχή όλων μας μετά το τελευταίο επεισόδιο.

Πηγή: Neopolis