Σερβιτόρα έκανε ασήκωτους στο ξύλο δύο πελάτες που την παρενόχλησαν, ο ένας της πέταξε καρέκλα

0
124

Ένα βίντεο που δείχνει μια σερβιτόρα να υπερασπίζεται επιδέξια τον εαυτό της ενάντια σε δύο πελάτες που την παρενοχλούσαν έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα κινέζικο εστιατόριο και περιλαμβάνει μια γυναίκα σερβιτόρα που περιγράφεται ως παρόμοια με τον Bruce Lee. Οι δύο πελάτες έκαναν το λάθος να πειράξουν τη νεαρή, αλλά σύντομα το μετάνιωσαν όταν εκείνη χρησιμοποίησε τις γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες για να τους χτυπήσει με μπουνιές και κλωτσιές.

Το βίντεο δείχνει τους πελάτες να κοροϊδεύουν τη σερβιτόρα, η οποία απαντά αμυνόμενη με μια σειρά γρήγορες και ακριβείς κινήσεις. Κάποια στιγμή, ένας από τους πελάτες της πετάει μια καρέκλα, αλλά εκείνη την πιάνει στον αέρα και τη χρησιμοποιεί για να τον κατεβάσει.

Το βίντεο ηχογραφήθηκε αρχικά το 2020, αλλά πρόσφατα επανεμφανίστηκε στο διαδίκτυο και κοινοποιήθηκε ευρέως στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πολλοί θεατές επαίνεσαν τη σερβιτόρα για τη γενναιότητα και την ικανότητά της, ενώ άλλοι επέκριναν τους πελάτες για την ασέβεια συμπεριφορά τους.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι δεν είναι ποτέ αποδεκτό να παρενοχλήσεις ή να πειράξεις κάποιον και ότι τα άτομα πρέπει πάντα να συμπεριφέρονται στους άλλους με σεβασμό και καλοσύνη.

Η σερβιτόρα σε αυτό το βίντεο έδειξε ότι δεν ήταν διατεθειμένη να ανεχθεί μια τέτοια συμπεριφορά και ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές της στις πολεμικές τέχνες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tilestwra.com