Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/9

1601

Κριός
Το οικογενειακό σκηνικό, Κριέ μου, παρουσιάζεται κάπως περίεργο σήμερα, με εντάσεις, φασαρίες και ασυνεννοησίες με κάποιο άτομο. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να φθαρεί μέσα σε όλο αυτό, βοήθησε όσο μπορείς, σε λογικά όμως πλαίσια και χωρίς να περιμένεις την αναγνώριση των κόπων σου. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα έχουν εντάσεις και θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι αδικαιολόγητα με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Ταύρος
Η μέρα, Ταύρε μου, θα είναι λίγο δύσκολη για σένα και θα σε προσγειώσει απότομα από την τροχιά αισιοδοξίας, που σε είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό. Θα ταρακουνηθείς πολύ, αν και τώρα πια και μετά από όσα έχεις περάσει, οι δυσκολίες δε σε πτοούν τόσο εύκολα. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και όλα θα πάνε καλά. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα συναντήσεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Δίδυμος
Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο, Δίδυμε, σπρώχνεσαι στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και παράλληλα έχεις βοήθεια ν’ ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Παγίδες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη και όλα θα τα προλαβαίνεις την κατάλληλη στιγμή. Στα αισθηματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Καρκίνος
Εκκρεμότητες ζητούν λύσεις, Καρκίνε, και φροντίζεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό. Τα προβλήματα ατονούν και καταφέρνεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό και θα έρθουν επιτυχίες, που δεν περίμενες. Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Δείξε το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις.

Λέων
Το όνειρο βελτίωσης μίας δραστηριότητας σου, Λέων μου, αργεί να πραγματοποιηθεί και το άγχος σε πιέζει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην παραμελείς το πρόγραμμά σου, καθώς αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου θετικά το χρόνο και παραμέρισε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση. Στα αισθηματικά σου σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Παρθένος
Πολλές επιτυχίες σού επιφυλάσσει σήμερα το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε, αλλά και στιγμές χαράς που δεν περιμένεις. Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιο σου, θα χρειαστείς μεγάλη συγκέντρωση και ώριμη σκέψη για να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες όμως βελτιώνονται σχέσεις που κρατούσες σε απόσταση, ενώ θα κάνεις και μεγάλες αναθεωρήσεις για τη στάση σου σε προσωπικό επίπεδο. Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Μη βγάλεις σήμερα βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα εμπλακείτε σε λογομαχίες.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις, που αφορούν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Επίσης, σχέσεις και οικογενειακές καταστάσεις, που ουσιαστικά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν οριστικά, ενώ οι συνθήκες σού δείχνουν μόνες τους το σωστό τρόπο. Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα ζητήματα.

Σκορπιός
Δώρα και ευκολίες σου χαρίζουν σήμερα οι πλανήτες, Σκορπιέ, σε πολλούς τομείς. Δράσε σε όλα τα επίπεδα. Ολοκλήρωσε σχέσεις και καταστάσεις, δημιούργησε νέα πράγματα, κάνε γνωριμίες και ξεκαθάρισε εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις πολλές σου επιθυμίες. Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στη δύσκολη καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, Τοξότη, φέρνει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αδράξεις αμέσως, για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δε θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές σου βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τις εκμεταλλευτείς. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μη μιλήσεις μαζί του όμως, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Αιγόκερως
Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, Αιγόκερε, οι πλανήτες σου στέλνουν τη βοήθειά τους, μέσα από ένα πρόσωπο. Είναι πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση, ταξίδι ή φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε παρόμοια πρόταση και άφησε τον καλύτερο εαυτό σου να κάνει την πρώτη εντύπωση. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά μίλα του με ειλικρίνεια.

Υδροχόος
Το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά ευνοϊκό, Υδροχόε, και σου προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να μην τις αφήσεις αναξιοποίητες, ώστε να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος, αλλά και να οργανώσεις το μέλλον σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Στο χέρι σου είναι αυτό ν’ αλλάξει.

Ιχθύς
Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις πολλές υποθέσεις σου, που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς προτάσεις, τις οποίες πρέπει να δεις με αρκετή προσοχή, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.