Μερικά από τα καλύτερα running shoes που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή!

744

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε απωθημένα από τα αθλητικά παπούτσια που μας ανάγκαζε η μαμά μας να αγοράσουμε όταν ήμασταν μικροί, καθώς ήταν ανθεκτικά, ελαφριά και μάλιστα τα παίρναμε ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί θα τα φορούσαμε και του χρόνου. Δεν μας ρωτούσε κανείς αν μας αρέσουν και όλοι πάνω κάτω ήμασταν σαν τον Φόρεστ Γκαμπ, αλλά δεν είχαμε κάποιον να μας πει “Run, Forrest, Run!”

Όλα αυτά ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον τα sneakers έχουν μεταμορφωθεί, έχουν ιδιαίτερο στυλ και φυσικά έχουν δημιουργήσει μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία κάθε χρόνο μας τροφοδοτεί με καινούργια ή διαφοροποιημένα μοντέλα.

Ένα από τα βασικά είδη είναι τα running shoes, τα οποία είναι ελαφριά και άνετα αθλητικά παπούτσια, που έχουν βασικό στόχο την απόδοση. Η επιλογή για ένα τέτοιο παπούτσι είναι αρκετά δύσκολη, καθώς τα μεγάλα brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες και απίστευτα υλικά, δημιουργώντας παπούτσια τα οποία εκτός από τις υψηλές επιδόσεις προσφέρουν μοναδικό στυλ.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα running shoes που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς αθλητής για να τα αγοράσει.

New Balance FuelCell Flite
Nike React Infinity Run Flyknit
Adidas Ultra Boost 20
Under Armour Machina
On Running Cloudstratus
Nike Zoom Pegasus Turbo 2
Asics Novablast
Saucony Endorphin Pro
Nike Air Zoom Pegasus 37

New Balance 1080v10