Πως θα οδηγήσεις τα ραντεβού εκεί που θέλεις.

263

Μπορεί να πιστεύεις ότι το παιχνίδι του φλερτ στην εποχή μας έχει πάει περίπατο και ότι η ισότητα των δύο φύλων έχει αφαιρέσει από τους άντρες την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αν πιστέψουμε τους ειδικούς, κάτι τέτοιο τελικά ίσως και να μην ισχύει.

Για να κάνεις σεξ

Ξέχνα τον κανόνα του πέμπτου ραντεβού και «πέρνα στο παρασύνθημα» όποτε νιώσεις έτοιμος. Αν λοιπόν η γυναίκα με την οποία «τραβιέσαι» τον τελευταίο καιρό σε ενδιαφέρει πιο σοβαρά και θέλεις να «αλλάξεις επίπεδο» στη σχέση σας προτού αρχίσει να σε βλέπει οριστικά και αμετάκλητα σαν φίλο, παίξε σωστά το χαρτί του ρομάντζου.

Για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας

To καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτή την κουβέντα είναι στο κρεβάτι. «Μολονότι πρόκειται για μια σοβαρή συζήτηση που, ενδεχομένως, πρόκειται να καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας, εντούτοις η πλέον ενδεδειγμένη στιγμή για να την κάνετε είναι όταν και οι δύο σας νιώθετε χαλαροί -για παράδειγμα, ένα Κυριακάτικο πρωινό λίγο μετά τον πρωινό καφέ ή, ακόμη καλύτερα, ενόσω ακόμη βρίσκεστε ξαπλωμένοι και χουζουρεύετε στο κρεβάτι.

Για να της ζητήσεις να συγκατοικήσετε στο σπίτι σου

Για να σκέφτεσαι να της προτείνεις να μείνετε μαζί, το πιο πιθανό είναι ότι έχει αρχίσει ήδη να περνάει αρκετό καιρό σπίτι σου ή / και να έχει αφήσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα σε αυτό.