Αυτά είναι τα καλύτερα προκαταρκτικά για μία γυναίκα!

780
Love and Passion. Sexy couple kissing at sofa at home

Γίνε και πάλι παιδί

Ας γυρίσουμε χρόνια πίσω, τότε που εσύ και το κορίτσι σου, αγνοί ακόμα, κάνατε κοπάνες απ’ το σχολείο, πηγαίνατε στο άδειο από γονείς σπίτι της και μπαλαμουτιαζόσασταν με τις ώρες στον καναπέ, ο ένας πάνω στον άλλο με τα ρούχα, γιατί στα 15 τι άλλο να κάνεις; Και αναψοκοκκινίζατε από το ανεκπλήρωτο… Ε, προσάρμοσε τώρα το σκηνικό στο παρόν. Μην βιαστείς να την πας στο δωμάτιο, ούτε να τη γδύσεις, ούτε να βγάλεις παντελόνι σου. Και άσε τα «μεγάλοι άνθρωποι, τι να τριβόμαστε τώρα»; Όταν μια γυναίκα ερωτοτροπεί ντυμένη, χαλαρώνει και απολαμβάνει τη στιγμή χωρίς να σκέφτεται αν είναι χοντρή (sic). Ασ’ την να βγει απ’ τα ρούχα της όταν δεν θ’ αντέχει άλλο.

Προκάλεσέ τής αυτοανάφλεξη

Μια άλλη τακτική που πιάνει τόπο στο μυαλό, την καρδιά και το κορμί της είναι να την ακουμπήσεις πονηρά, κρυφά και φευγαλέα όταν είστε έξω, με κίνδυνο να σας δει κάποιος- προσοχή όχι απροκάλυπτα, γιατί θα πέσει σφαλιάρα – και γενικώς κάπου όπου το σεξ είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Μ’ αυτό τον τρόπο θα την προδιαθέσεις για ό, τι θα συμβεί αργότερα, όταν βρεθείτε μόνοι σας σε κατάλληλο έδαφος. Μην το παρακάνεις όμως, 1-2 «καλέσματα» και μετά σταματάς. Η αντίθετη ψυχολογία είναι ο σύμμαχός σου: Στόχος είναι να θελήσει ό,τι δεν μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή.

Κάν’ της λίγο μασάζ

Το θέλουν όλες, λίγες το χαίρονται. Αν οι άνδρες έκαναν περισσότερο μασάζ, τότε οι γυναίκες θα ήταν πιο ευτυχισμένες. Πρώτα απ’ όλα πιο σίγουρος τρόπος να την ανάψεις, δεν υπάρχει. Έξτρα αφοπλιστική κίνηση, όταν γίνεται με δική σου πρωτοβουλία και έχει διάρκεια. Ζήτα της να κλείσει τα μάτια και ξεκίνα με μαλάξεις από την πίσω πλευρά του λαιμού της, εναλλάξ το κεφάλι της για να διπλασιάσεις την απόλαυσή της, κινήσου πλάγια στο λαιμό και φτάσε στους ώμους και αύξησε την ένταση πιέζοντας τα δάχτυλά σου στην πλάτη της αργά και σταθερά. Αν θες να την ευχαριστήσεις πραγματικά πολύ, συνέχισε στα πόδια της. Όχι βιαστικές κινήσεις, χαλάει όλη η μαγεία.