Ένα πλωτό ξενοδοχείο για ασφαλείς διακοπές το 2021!

461

Πλωτό ξενοδοχείο θα οργώνει τα τιρκουάζ νερά των Μπόρα Μπόρα και θα προσφέρει πολυτελή διαμονή και ασφαλείς διακοπές εν μέσω πανδημίας το 2021 σε τέσσερα τυχερά άτομα που επιθυμούν υψηλής ποιότητας διαμονή και ασφάλεια χωρίς συνωστισμό.

Το σπίτι των ονείρων μας επιπλέει στην Ταϊτή και τώρα είναι πιο χρήσιμο από ποτέ λόγω κορονοϊού. Πλωτή βίλα προσκαλεί τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από την πολυκοσμία, σε ένα φυσικό τοπίο που μένει αξέχαστο για το καλοκαίρι του 2021. Η έπαυλη είναι πλήρως επιπλωμένη και προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στα δωμάτια αλλά και στις βεράντες με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η πλωτή βίλα θα είναι έτοιμη στο τέλος του χρόνου για να κάνετε τις κρατήσεις σας και θα δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες το 2021. Η εταιρεία κατασκευής ELYT Charter Tahiti αναφέρει ότι διαθέτει εξοπλισμό καταδύσεων, πλήρωμα, σεφ για το μαγείρεμα και επιπλέον υπηρεσία θυρωρού.

Η ιδέα της δημιουργίας της πλωτής βίλας ξεκίνησε την περίοδο της έξαρσης του κορονοϊού καθώς τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη για διακοπές με αποστάσεις αλλά χωρίς να στερηθούν οι ταξιδιώτες τη δυνατότητα να βουτήξουν σε κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά. Στην ουσία αυτό το πλωτό ξενοδοχείο αποτελεί έναν τρόπο ασφαλών διακοπών, αφού τα ταξίδια και η διαμονή από εδώ και στο εξής αλλάζουν αρκετά και οι περισσότεροι ταξιδιώτες δείχνουν να επιζητούν την απομόνωση και την ασφάλεια.

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, αφού σε αυτά τα καταγάλανα νερά το πλωτό ξενοδοχείο θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κάνουν τις βουτιές τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας όπου θα ξεκινήσουν οι πρώτες κρατήσεις…

πηγή:travelstyle.gr