Κλήθηκε και επίσημα για νέα κατάθεση η Πισπιρίγκου| Μοναδική ύποπτη για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας

48
Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε πέντε ημέρες προθεσμία, προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα μέσω των δικηγόρων της για τους θαν΄άτους και των δύο άλλων παιδιών, Μαλένας και Ιρίδας.

Ως μοναδική ύποπτη για την ανθρωποκτονία και των δύο μικρότερων παιδιών της – Μαλένας και Ίριδας – καλείται να καταθέσει εκ νέου η προφυλακισμένη μητέρα που ήδη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Επειτα από την εισαγγελική παραγγελία για ανωμοτί κατάθεσή της, κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών της παρέδωσε πριν λίγη ώρα στο κελί της στον Κορυδαλλό την κλήση της.

Επισημαίνεται πως οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση αφού μελέτησαν την προανακριτική δικογραφία ζήτησαν να δώσει ανωμοτί κατάθεση η 33χρονη – στοιχείο που επιβεβαιώνει πως θεωρείται ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων κοριτσιών.

Οι επόμενες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οπως είπε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, η 33χρονη εξακολουθεί να είναι σε έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά».

«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», περιέγραψε ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μεταφέροντας, δε, τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και για τους θανάτους των τριών παιδιών, ο δικηγόρος της είπε ότι «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ό,τι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της».

Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό.

Πηγή: dikaiologitika.gr