Πατέντα για να πίνεις φρέντο εσπρέσσο «στα εξωτερικά» ανακάλυψε πάνσοφη TikToker

0
22

Μεταξύ μας, όσοι έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν είχαμε θέμα προσαρμογής στον καιρό, στη γλώσσα, στο φαγητό στη διασκέδαση και ότι άλλο διαφορετικό από τον ευλογημένο μας τόπο έχουν. Ο Έλληνας τουρίστας άλλωστε προσαρμόζεται σχετικά εύκολα σε άλλες χώρες, π.χ αλλιώς οδηγάει ο Έλληνας στη Γερμανία που σταματάει σε κάθε διάβαση πεζών και γενικά τηρεί τους νόμους κατά γράμμα. Ένας πράγμα όμως δεν μπορούμε να αντέξουμε εκεί έξω, την έλλειψη του καλού φρέντο εσπρέσσο. Προσωπικά, μετά από 3 ημέρες στο εξωτερικό, νιώθω το κορμί μου να αναζητάει τον φρέντο μου σαν το κορμί του βεδουίνου αναζητάει το τσάι του μετά από μία κοπιαστική μέρα στην καυτή έρημο. Όταν ήμουν στην Ιταλία πέρσι το καλοκαίρι, ζήταγα μαζί με το εσπρεσσάκι μου να μου βάλουν και ένα παγάκι για να ξεγελάσω λίγο τον οργανισμό μου και αν νιώσει βρε αδερφέ και λίγο πατρίδα.

Εκτός από προσαρμοστικοί οι Έλληνες φημιζόμαστε και για το ότι είμαστε πολυμήχανοι, δεν είναι τυχαίο που σε αυτά τα ιερά εδάφη ανακαλύφθηκε η Δημοκρατία και ο φραπές. Αυτή την εφευρετικότητα μας χρησιμοποίησε μία Ελληνίδα TikToker που βρέθηκε στον μακρινό βορρά στη Δανία και ήθελε να νιώσει λίγη από τη θαλπωρή της πατρίδας, τη θαλπωρή που μόνο ο φρέντο εσπρέσο μπορεί να σου χαρίσει.

 

Oι συμπατριώτες μας που είδαν το φως το αληθινό την αποθεώνουν:

 

Μπήκα πίσω από το μπαρ σε ξενοδοχείο στην Ταΐλάνδη για να τους δείξω πως να φτιάχνουν freddo espresso Οι γλυκούληδες μέχρι & σημειώσεις κράτησαν για να μου φτιάξουν εκείνοι τον καφέ την επόμενη μέρα

τους λες φρέντο εσπρέσσο κ σε κοιτάνε λες κ τους είπες να λύσουν το Πυθαγόρειο

ΖΕΙ ΣΤΟ 2050

Πήρα κλειδιά, πορτοφόλι, την τσάντα μου, ααα το μιξεράκι παραλίγο να ξεχάσω

Το 2024 θεωρούσαμε ότι θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα αντ’άυτου έχουμε φορητό μιξεράκι για να φτιάχνουμε φρέντο στο εξωτερικό, κάτι είναι και αυτό.

Πηγή: mikropragmata