ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ: ΚΟΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ

0
125

Τα πανεπιστήμια μας ακολουθούν όλα τα πρότυπα της ευρωπαϊκής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (τι όχι ρε;!). Με βάση αυτήν την αρχή λοιπόν, το Πα.Πα. (aka Πανεπιστήμιο Πατρών) τις τελευταίες εβδομάδες φιλοξενεί κοριούς. Δεν κατάλαβα, καλύτερο είναι το Παρίσι;

Όποιος σπουδάζει στην Πάτρα και υπήρξε συνεπής φοιτητής στις διαλέξεις τις προηγούμενες μέρες, καλό θα ήταν να έχει το νου του, καθώς μαζί του παρακολουθούσαν μάθημα και τα viral ζουζούνια.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν έμεινε άπραγο. Την Κυριακή ολοκληρώθηκε πρόγραμμα απεντόμωσης μετά τις καταγγελίες για εμφάνιση κοριών σε αίθουσες και αμφιθέατρα στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο. Ωστόσο, μια αποχή ολίγων ημερών από τις εγκαταστάσεις και τη λέσχη του Πα.Πα. θεωρώ θα ήταν συνετή.

O κύριος Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης του πανεπιστημίου, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Φεύγοντας από το κεφάλαιο των κοριών, στο παιχνίδι «βρες αυτό που δεν κολλάει στην παραπάνω εικόνα» η απάντηση θα ήταν το τελευταίο quote του μεγάλου Έλληνα ποιητή. Θα πει κανείς, παντού κολλάει ο Ελύτης, αλλά εδώ ειλικρινά όχι. Όχι με τον συγκεκριμένο στίχο τουλάχιστον. Τι θέλει να πει λοιπόν ο ποιητής Πρύτανης με αυτό το κλείσιμο; 

Για να μη χαλάσουμε το mood όμως, συνεχίζουμε με το παρακάτω στιχάκι του εξίσου μεγάλου Χάρρυ Κλυνν, που για άλλη μία φορά αποδεικνύει πόσο μπροστά για την εποχή του ήταν.

«Μακάρι να ήμουνα κοριός, μέσα στο ακουστικό σου!»

Πηγή: neopolis.gr