25χρονη δασκάλα συνελήφθη για ερωτικές περιπτύξεις με 4 μαθητές της (φωτό)

1315

Το σκάνδαλο στο γυμνάσιο αποκαλύφθηκε όταν ένας γονιός κατηγόρησε την 25χρονη για σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς μαθητές δύο εκ των οποίων την ίδια ημέρα…

Η Jessie Lorene Goline, 25 ετών από το Άρκανσο των ΗΠΑ, οδηγήθηκε στην αστυνομία την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου μετά από μακρά ανάκριση περί των ανάρμοστων σχέσεων που διατηρούσε με μαθητές της.

Το σκάνδαλο στο γυμνάσιο Marked Tree αποκαλύφθηκε όταν ένας γονιός κατηγόρησε την 25χρονη για σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς μαθητές.

Κάτι που παραδέχθηκαν οι έφηβοι όταν κλήθηκαν από την αστυνομία να δώσουν εξηγήσεις, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Μάλιστα, ένας εκ των μαθητών είπε στην ανάκριση ότι η δασκάλα του κατά τη διάρκεια του μαθήματος τον πλησίασε και του είπε «πόσο όμορφος δείχνει», συμπληρώνοντας πως του είχε στείλει και άσεμνες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ένας άλλος μαθητής είπε ότι η Goline τον πήρε μαζί της στο σπίτι της ένα απόγευμα. Αφού έκαναν σεξ, όπως είπε ο μαθητής, τον γύρισε πίσω στο σχολείο αργότερα την ίδια ημέρα, προσθέτοντας ότι άλλος ένας συμμαθητής του βρέθηκε στο σπίτι της το βράδυ της ίδιας μέρας.

Και οι τέσσερις έφηβοι υποστήριξαν ότι κάποια στιγμή άρχισαν να επικοινωνούν μέσω sms με τη δασκάλα τους και ότι αυτά τα μηνύματα άρχισαν να εμπεριέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο λίγο καιρό μετά.

Πλέον, η 25χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, αλλά μόνο εναντίον ενός από τους μαθητές που ήταν ανήλικος, καθώς οι άλλοι τρεις είναι άνω των 18 ετών.

Από την πλευρά της, η Goline υποστήριξε ότι ο ανήλικος την «εξαπάτησε», λέγοντάς της ψέματα ότι ήταν πάνω από 18 ετών. Μάλιστα, είπε στους υπευθύνους του σχολείου ότι ανακάλυψε πως είναι νεότερος από ό,τι της είχε πει αφότου είχαν κάνει σεξ.

Ερωτηθείσα, δε, από τον διευθυντή του σχολείου Matt Wright αν είχε ανάρμοστες επαφές με μαθητές, απάντησε «δεν πρόκειται να χάσω τον άντρα μου», συμπληρώνοντας όμως «ναι, κάναμε σεξ», όπως αναφέρει το KAIT-TV.

Η δίκη της θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με φυλάκιση 10 έως 40 χρόνων.

pronews.gr