Γιάννενα | Ότι αξίζει, μένει (Κώστας 15ο εξάμηνο)

831

Ότι αξίζει, μένει.

Έτσι είπε και ο Κώστας από το Μαθηματικό και έχει μείνει στα Γιάννενα 7 χρόνια τώρα.

Πέρα της πλάκας, το να είσαι στα Γιάννενα είναι ένα μικρό ευτύχημα, όμορφα μέρη εντός και εκτός πόλης για να περνάς όμορφα με την παρέα σου οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου!

Θέλεις να βγεις; Θέλεις να πιεις τα τσιπουράκια σου; Θέλεις απλά να πας μία βόλτα στην πόλη; Όλα σε βοηθούν!

Όμορφα στενάκια που μπορείς να χάνεσαι περπατώντας για ώρες με τους φίλους σου δημιουργώντας νέες ιστορίες, και γεμίζοντας τις φωτογραφικές και τα κινητά σας με μοναδικά όμορφα click.

Ατελείωτα τσιπουράδικα  έτοιμα να σας προσφέρουν τα καλύτερα ποτά παρέα με γευστικά μεζεδάκια της περιοχής σε πολύ δυνατές τιμές που σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις μόνο με τσίπουρο για την υπόλοιπη ζωή σου!

Και αν θες και μία βόλτα εκτός πόλης; Σου έχουμε τα καλύτερα μέρη!
Τα Ζαγοροχώρια είναι επικά, όχι όντως αν δεν έχεις πάει ακόμα βρες ένα φίλο με αυτοκίνητο, εν ανάγκη νοικιάστε ένα και κάντε μία βόλτα σε όλα τα μέρη! Η φυσική ομορφιά και τα γραφικά πετρόχτιστα  χωριουδάκια θα σας μείνουν αξέχαστα!

Σε περίπτωση που όλα αυτά σου φαίνονται “λίγα”, μην ξεχνάς, στην πόλη παίζουν μερικά από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης γεμάτα από ντόπιες και μη λιχουδιές!
Γιατί βόλτα στη λίμνη χωρίς παγωτό και επίσκεψη στην πόλη χωρίς να πάρεις μαζί σου τα παραδοσιακά μπακλαβαδάκια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Με αγάπη ο Κώστας.

φωτογραφία: ManisGeo