One Night Stand | Πώς το έχεις στο μυαλό σου και πώς είναι στην πραγματικότητα!

1000

Το φημισμένο one night stand είναι από τα πλέον αμφιλεγόμενα ζητήματα στη φοιτητική μας ζωή. Όλοι έχουμε κόσμο δίπλα μας, που λέει με πάθος: «Μην το κάνεις ποτέ!» κι άλλους πάλι, που σου λένε «Δεν θα το μετανιώσεις ούτε για αστείο!».

Σκεφτήκαμε λοιπόν, να σκαλίσουμε το θεματάκι και να ρίξουμε επιτέλους φως, σ’ αυτό το «σκοτεινό» μέχρι σήμερα δίλημμα. Σου παρουσιάζουμε πώς είναι στην πραγματικότητα η φάση, σε αντίθεση με αυτό που φαντάζεσαι ή φανταζόσουν, προτού γίνεις φοιτητής:

1. Η πρώτη επαφή

Προσδοκίες: Είσαι σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα clubs της Αθήνας, σε κοιτάζει το καλύτερο γκομενάκι του μαγαζιού κι αρχίζουν τα κεράσματα. Τα μάτια λένε τις …καλύτερες ατάκες κι ο ηλεκτρισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, προμηνύοντας τη συνέχεια.

Πραγματικότητα: Δυστυχώς, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Και περισσότερο σύνθετα. Ψωμί φαΐ δεν είχαμε, κολώνια για τα @@ μας, που λέει κι ένας σοφός… Με τέτοια κρίση φίλοι/ες μου, πού λεφτά για κέρασμα; Εκτός κι αν μιλάμε για τόσο μάγκα, που έχει μπάσει στο μαγαζί, μπουκάλι από το σπίτι του και διευκολύνει τη ζωή του. Σε διαφορετική περίπτωση, δύσκολα τα πράγματα…

 


2. Η πρώτη κίνηση

Προσδοκίες: Αν είσαι άντρας, φαντάζεσαι πως το κέρασμα φτάνει και περισσεύει για να σε πλησιάσει το κορίτσι και να σου πιάσει την κουβέντα ή ακόμα καλύτερα, να μπει κατευθείαν στα βαθιά και να ζητήσει αριθμό. Έτσι, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο για να πάρουν τα πράγματα τον (πονηρό) δρόμο τους…

Αν είσαι γυναίκα από την άλλη, περιμένεις πως μετά το πρώτο κέρασμα μέσω του μπάρμαν, θα ακολουθήσει και δεύτερο, σε πιο προσωπικό ύφος. Πλησιάζοντας για να σου προσφέρει το αγαπημένο σου ποτό μάλιστα, θα σου ψιθυρίσει κι ένα πραγματικά πρωτότυπο κομπλιμέντο, μακριά από τα κλισέ που έχει βαρεθεί να ακούς. Κι όλα αυτά, φροντίζοντας να δείξει τις (άγριες) διαθέσεις του με κλασσάτο τρόπο που θα ζήλευαν ακόμη και οι συντελεστές του Χόλιγουντ.

Πραγματικότητα: Άντε και κάθεται η φάση με τα χρήματα. Έλα όμως, που εκτός από αυτά δεν υπάρχουν ούτε κότσια! Οπότε ο ένας περιμένει την πρώτη κίνηση από τον άλλον και η βραδιά κυλάει από ματιά σε ματιά, έως ότου ένας από τους δύο βαρεθεί και θα στρέψει αλλού την προσοχή του/της ή θα φύγει από το μαγαζί.

Πάμε και στο ενδεχόμενο ωστόσο, όπου και χρήματα παίζουν και κότσια υπάρχουν. Προφανώς μιλάμε για κότσια από πλευράς του άντρα, έτσι; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Όπως και να ‘χει, το κομπλιμέντο, είτε λόγω αμηχανίας, είτε λόγω μαλακίας, είναι χειρότερο κι από επιπέδου νηπιαγωγείου. Με ότι αυτό συνεπαγέται για τη συνέχεια της βραδιάς…


3. H απόφαση

Προσδοκίες: Αν είσαι άντρας, ψάχνεις μια γυναίκα που δε θα σε βασανίσει ιδιαίτερα. Θα ξέρει τι θέλει από τη βραδιά της και θα είναι διατεθειμένη να σου το προσφέρει απλόχερα, εντυπωσιασμένη από την προσέγγισή σου. Και γιατί όχι, να στο ζητήσει και η ίδια…

Αν είσαι γυναίκα από την άλλη, ψάχνεις για κάποιον που δε θα σου πει για τις πονηρές του διαθέσεις, αλλά θα αφήσει την κατάσταση να έρθει από μόνη της σ’ αυτό το σημείο. Έτσι, δε θα χρειαστεί να λάβεις καμία απόφαση, παρά μόνο να απολαύσεις τον διάχυτο ερωτισμό της στιγμής, προχωρόντας στο επόμενο βήμα.

Πραγματικότητα: Τελικά, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται στις ταινίες. Ο άντρας από τη μία, αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά, φέρνοντας τη συζήτηση μονίμως στο πονηρό. Κοιτάζει συνεχώς προς την πλευρά της τουαλέτας και θεωρεί κάθε δευτερόλεπτο συζήτησης, χαμένο χρόνο.

Η κοπέλα από την άλλη, γεμίζει με δεύτερες σκέψεις (άλλες φορές δικαίως κι άλλες αδίκως) για αυτό που πρόκειται να κάνει. Φοβάται πως τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε και κάπως έτσι, καταφέρνει να ξενερώσουν και οι δύο…


4. Το σεξ

Προσδοκίες: Έντονο και παθιασμένο σεξ που θα ξεκινήσει στις τουαλέτες του μαγαζιού, θα συνεχιστεί στο αυτοκίνητο και θα ολοκληρωθεί στο σπίτι. Τα αγγίγματα ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι, το dirty-talk στα καλύτερά του και τα …προσόντα (αντρικά και γυναικεία) βγαλμένα από τις απόκρυφες σελίδες του Pornhub.

Με τόσο ιδανικό σεξ βρε αδερφέ, πως να μείνεις στο one night stand και να μην προχωρήσεις και σε second …third κλπ time;!

Στην πραγματικότητα: Κάποια πράγματα είναι άγραφοι νόμοι. Σεξ σε τουαλέτες, απόμερα σοκάκια κι αυτοκίνητα αγνώστων …ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ! Πέρα από τους προφανείς κινδύνους της φάσης, είναι χειρότερα κι από εκείνες τις απόπειρες που κάναμε στο Γυμνάσιο και …δε βρίσκαμε τρύπα. Στην πραγματικότητα, το σεξ του one night είναι το χειρότερο κομμάτι της διαδικασίας. Παράδοξο; Μπορεί αλλά αυτή είναι αλήθεια.

Όσο για one night stand σε σπίτι, ξεχάστε το! Πρώτον, δε βάζεις άγνωστο στο σπίτι σου. Δεύτερον, ακόμη κι αν είσαι διατεθειμένος/η να το κάνεις, οι Νόμοι του Μέρφυ εγγυώνται πως εκείνο το βράδυ, κανείς από τους δύο δε θα έχει διαθέσιμο σπίτι. Στανταράκι!


5. Το επόμενο πρωί

Προσδοκίες: Εδώ τα ενδεχόμενα είναι δύο. Ή που η βραδιά εξελίσσεται τόσο καλά και θεωρείς κρίμα να μείνει η φάση στη μία φορά κι ελπίζεις να ξυπνήσεις και να διαβάσεις μήνυμά του/της για «καλημέρα». Άλλωστε, τόσες και τόσες σχέσεις στις ταινίες και τα βιβλία, ξεκινούν από μια καύλα της στιγμής…

Υπάρχει και το ενδεχόμενο βέβαια, να θες να ξεχάσεις τα πεπραγμένα των προηγούμενων ωρών. Παρακαλάς να μην τον/την συναντήσεις ποτέ ξανά στη ζωή σου, ούτε καν τυχαία και φυσικά όλα όσα έγιναν, να μείνουν μεταξύ σας. Just sex. Nothing else!

Στην πραγματικότητα: Δυστυχώς, τα πράγματα εξελίσσονται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο απ’ οτι θα ήθελες. Οι Νόμοι του Μέρφυ βλέπεις, ξαναχτυπούν! ΠΑΝΤΑ…

Aυτό λοιπόν είναι ένα ρεαλιστικό χρονικό ενός one night stand που κάθε 20χρονος/η πρέπει να γνωρίζει. Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να την κοιτάζουμε κατάματα. Όχι βέβαια, οτι δεν αξίζει κι αυτό την δοκιμή του…

 

neopolis.gr