Νίκος Βέρτης | «Θα προτιμούσα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο, παρά να πάω στο Survivor»

0
237

Αφοπλιστική ήταν για μια ακόμη φορά η δήλωση του Νίκου Βέρτη αναφορικά με τα reality. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική και εξομολογήθηκε πως δεν θα πήγαινε στο Survivor για κανένα λόγο. Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Το γιατί το μετανιώνεις είναι ένα τραγούδι με το οποίο έγινε κάτι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βέρτης για ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο που έχει ο ξάδελφός του ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς αμοιβή.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην πάω να τρώω από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δουλεύω και χωρίς λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως όταν πήγαινε ακόμη σχολείο είχε κάνει κοπάνα με τους φίλους του και είχε βρεθεί στα νότια προάστια όπου συμμετείχε ως κομπάρσος στο video clip του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση για το τραγούδι «Ο τελευταίος χορός».