Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2019, μέρος πρώτο!

285

Γεμάτη από ταινίες όλων των ειδών, αλλά κυρίως sequel και remaster αναμένουμε  για το 2019 .

Ας δούμε λοιπόν τι αναμένουμε για πρώτο εξάμηνο του  έτους!

Glass- Ιανουάριος

Μετά την τεράστια επιτυχία του Split o M. Night Shyamalan και ο James McAvoy επιστρέφουν έτοιμοι να «διχάσουν» ακόμα περισσότερο το κοινό.

 

Chaos Walking – Μάρτιος

Ένας νεαρός που ζει σε μια αποικία σε έναν άλλο πλανήτη, πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες έχουν πεθάνει από έναν ιό μέχρι να συναντήσει ένα μυστηριώδες κορίτσι που μπορεί να κρατάει το κλειδί στα μυστικά του πλανήτη.
Ο Tom Holland και η Daisy Ridley, ο Spider-man και η Rey, μεταφέρουν μια πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων.. που θα κριθεί από το αποτέλεσμα..

Captain Marvel- Μάρτιος

Είναι η ισχυρότερη Avenger που ήδη μας έχουν πει ότι θα σώσει όλους τους άλλους Avengers. H πρώτη γυναικά υπερήρωας της Marvel που έχει την δικιά της Solo ταινία, και η Brie Larson ουσιαστικά κλέβει εκκλησία μπαίνοντας δυναμικά σε ένα σύμπαν που έχει χτιστεί επιτυχημένα εδώ και 10 χρόνια.

Dumbo – Μάρτιος

Η νέα έκδοση της κλασικής ταινίας του υπέροχου ελέφαντα τσίρκου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tim Burton.

Shazam! – Απρίλος

Ο Zachary Levi είναι ο Shazam, και η DC επιχειρεί να βάλει λίγο χιούμορ στις ταινίες της.

 

Avengers:Endgame – Απρίλιος

Το τέλος της «τρίτης φάσης» του Marvel Cinematic Universe, που κλείνει τα πρώτα 10 χρόνια μιας υπερβολικά επιτυχημένης ποριάς με μερικές από τις πιο εμπορικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου και ένα δυνατό fan base που ζητάει απαντήσεις.

 

John Wick: Chapter 3 – Μαίος

Ο Keanu Reeves επιστρέφει για τρίτη φορά σε αυτό τον ιδιαίτερο ρόλο που του χάρισε δυο εντυπωσιακές ήδη ταινίες

Aladdin – Μαίος

Βραδιές μαγικές… η Disney δεν σταματάει να επαναφέρει κάθε τι κλασικό έχει στην κατοχή της, και έτσι ο αγαπημένος ήρωας θα επιστρέψει να μας χαρίσει λίγο μαγιά ακόμα με τον Will Smith στον ρόλο του Τζίνι.

 

Godzilla: King of the Monsters – Μαίος

O Godzilla!

Dark Phoenix – Ιούνιος

Το Dark Phoenix έχει πάρει τόσες αναβολές που δύσκολα μπορείς να πεις με σιγουριά πότε θα βγει άλλα τώρα μάλλον Ιούνιο. Στο «Dark Phoenix» θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο 1992 – γύρω στα 10 χρόνια μετά το «X-Men: Apocalypse». Η ομάδα μεταλλαγμένων είναι τώρα εθνικοί ήρωες, με τον Charles Xavier (James McAvoy) να βρίσκεται στο εξώφυλλο του Time Magazine και να το έχει πάρει λίγο πάνω του. Ο Xavier δίνει στην ομάδα όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές, με αποκορύφωμα μια αποστολή διάσωσης στο διάστημα η οποία «στραβώνει», και κατά τη διάρκεια της μια ηλιακή έκλαμψη ξυπνά την σκοτεινή πλευρά της Jean Grey , δηλαδή την Phoenix.

 

Men In Black International- Ιούνιος

Οι νέοι Άντρες με τα Μαύρα ή αλλιώς το Thor:Ragnarok με κοστούμια. Ο Chris Hemsworth είναι αποφασισμένος να παίξει σε όλες τις επιτυχίες των 90’s και μαζί του αυτή την φορά είναι η Tessa Thompson.

 

Toy Story 4 – Ιούνιος

To Toy Story είναι μια από τις πιο συναισθηματικές ταινίες της Disney, που έμοιαζε ολοκληρωμένη…επανέρχεται όμως να μας πει την ιστορία ενός παιχνιδιού που απλά δεν ταιριάζει…

 

Ford v. Ferrari- Ιούνιος

 

Ο James Mangold σκηνοθετεί την αγωνιώδη προσπάθεια της Ford να φτιάξει ένα αμάξι με σκοπό να ανταγωνιστεί την Ferrari το 1966.

πηγή: cinefesto.gr