Το Netflix δοκιμάζει σωτήριο «κουμπί», για όλους εμάς που δεν ξέρουμε τι να δούμε κάθε φορά!

841

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Netflix γνωρίζετε πόσο δύσκολο μπορεί να φανεί το έργο της επιλογής μιας ταινίας ή σειράς. Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να παρακολουθήσουμε, που είναι λογικό να χαθούμε και στο τέλος να μην δούμε και τίποτα. Ααααυτοί είμαστε. 

Για να σταματήσει αυτό το πράγμα που μας τρώει την ψυχούλα και τον χρόνο, η πλατφόρμα αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα υπηρεσία προκειμένου να βγάλει απ’τη δύσκολη θέση εμάς τους αναποφάσιστους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είμαστε και Δίδυμοι οπότε καταλαβαίνει ότι ζούμε ένα δράμα.

Επί της ουσίας, αυτό που έκανε το Netflix, ήταν να προσθέσει ένα κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής που στόχο έχει τη διευκόλυνση μας. Όλα έτοιμα τα έχουμε πχια.

 

Με άλλα λόγια, θα μπορούμε να βλέπουμε ένα τυχαίο επεισόδιο κάποιας αγαπημένης του σειράς με το πάτημα ενός κουμπιού, βάζοντας τέλος στο ατέλειωτο «browsing«.  Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, στόχος είναι ο χρήστης να δει κάτι οικείο σα να προβάλλεται εκείνη την ώρα.

Πως είναι δηλαδή όταν ανοίγουμε τηλεόραση (τις σπάνιες φορές) και παρακολουθούμε ό,τι παίζουν εκείνη τη στιγμή τα κανάλια; Ε, έτσι θα είναι και το Netflix.

Προς το παρόν πάντως δοκιμάζεται σε εφαρμογή Android, οπότε όσοι έχετε τη δυνατότητα, πείτε και σε εμάς τους υπόλοιπους πως είναι…

neopolis.gr