Ο Δούκας του ‘Bridgerton’ κάνει join σε Ryan Gosling και Chris Evans για τη νέα ταινία του Netflix!

156

Η είδηση της νέας ταινίας των αδερφών Russo ‘The Gray Man’ για το Netflix μας τρέλανε από την πρώτη στιγμή, όταν και μάθαμε ότι πρωταγωνιστές θα είναι οι Chris Evans και Ryan Gosling. Τα πράγματα όμως έμελλαν να γίνουν ακόμα καλύτερα, αφού μόλις ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Regé-Jean Page (κατά κόσμον, Δούκα του Χέιστινγκς από το ‘Bridgerton’) και κάπως έτσι έχουμε ένα τρίδυμο που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε!

Μιλάμε λοιπόν για μια δουλειά γεμάτη δυνατά ονόματα, λόγω των οποίων μας εξάπτεται ήδη το ενδιαφέρον κι ας μη γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή και τη συμμετοχή του καθενός σε αυτή. Μέχρι στιγμής δηλαδή ξέρουμε ότι ο Ryan Gosling θα αναλάβει χρέη πρώην πράκτορα της CIA που κάνει στροφή στην καριέρα του και γίνεται πληρωμένος δολοφόνος, ενώ ο Chris Evans θα υποδυθεί πρώην συνάδελφό του και νυν κυνηγό του.

Για μια παραπάνω ιδέα βέβαια, θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαβάσουμε την ομώνυμη σειρά βιβλίων του Mark Greaney που κυκλοφόρησε το 2009, μιας και βασίζεται σε αυτήν. Μάλιστα, αν μείνατε στη λέξη «σειρά», λέγεται ότι η ταινία φιλοδοξεί να κινηθεί στα χνάρια του James Bond, που σημαίνει ότι είναι πολλά υποσχόμενη κι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και συνέχεια.

 

Αρχικά, τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί για τέλη Ιανουαρίου, αλλά εποχή Covid είναι αυτή, όλο και κάποια καθυστέρηση θα παίχτηκε και πλέον η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες από τώρα.

Ας πάρει όσο χρόνο θέλει θα πούμε εμείς, αρκεί να βγει τίμιο το αποτέλεσμα και να δικαιώσει το όλο hype που έχει δημιουργηθεί ήδη γύρω από την ταινία, μιας και λέγεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή του Netflix. Όλα προμηνύουν πάντως πως μας περιμένει κάτι καλό, κάτι πολύ καλό, και γι’ αυτό αναμένουμε να το απολαύσουμε. Οκ, έβαλε σημαντικά το χεράκι της η συμμετοχή του αγαπητού Δούκα στις θετικές μας προβλέψεις, δε θα πούμε ψέματα

Πηγή: neopolis