To μήνυμα που ξεκίνησε να εμφανίζει το Netflix για να σταματήσει όσους μοιράζονται κωδικούς!

692

Έρχεται η ώρα της πτώσης για τους βολεμένους που απολαμβάνουν Netflix χρησιμοποιώντας κωδικούς άλλων, κι αυτό δεν είναι ένα καλό νέο. Διότι – μεταξύ μας πάντα – είναι πολλοί εκεί έξω που ανήκουν σ’ αυτούς και δεν ψήνονται καθόλου να πάνε από την τσαμπέ παρακολούθηση περιεχομένου σε συνδρομή που θα πληρώνουν από την τσέπη τους κάθε μήνα.

Το Netflix λοιπόν χτυπάει δυνατά την καμπάνα για τα άτομα αυτά, αφού η πρώτη του κίνηση σύμφωνα με το thestreamable.com είναι να εμφανίζει ένα μήνυμα σε ορισμένους που προσπαθούν να κάνουν login, το οποίο λέει «Εάν δε μένεις στον ίδιο χώρο με τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό για να συνεχίσεις να βλέπεις.»

Αυτό από μόνο του δε μοιάζει πολύ τρομακτικό για να πείσει τον άλλον να το εφαρμόσει, αλλά στη συνέχεια πρέπει να πιστοποιήσουν το λογαριασμό μέσω email ή κωδικού, διαφορετικά, να φτιάξουν έναν καινούργιο με τις 30 μέρες free trial, εφόσον τις δικαιούνται.

Όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας, «Αυτό το τεστ είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθήσει να βεβαιωθούμε πως οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν λογαριασμούς Netflix, έχουν την άδεια να το κάνουν».

Γενικότερα, είναι ένα φαινόμενο στο οποίο θέλουν να βάλουν τέλος στο άμεσο μέλλον με ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, που δε θα αφήνουν πολλές επιλογές σε όσους τώρα απολαμβάνουν δωρεάν περιεχόμενο, από το να φτιάξουν δικό τους λογαριασμό. Απλά τα πράγματα.

Πηγή: Neopolis