Μοντέλο συμβουλεύει τις γυναίκες να μη βγαίνουν με τεμπέληδες που δε γυμνάζονται 5 φορές την εβδομάδα!

0
395

Ο γκόμενός σου σε παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν σε θυμάται; Σ’ έχει γραμμένη όλη μέρα; Πηγαίνει και με άλλες 25 παράλληλα; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. Τακτικός πελάτης του γυμναστηρίου να είναι κι όλα τ’ άλλα λύνονται!

Για την ακρίβεια, πρέπει να πηγαίνει τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα, γιατί αλλιώς είναι αιτία χωρισμού! Κάπου ώπα δηλαδή. Πόσα να ανεχτούμε πχια κι εμείς;

Θα με πείτε υπερβολική, αλλά η Santana Rodriguez δεν αστειεύεται καθόλου. Το διάσημο fitness μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο, που μετράει σχεδόν 200.000 ακόλουθους και αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά (Maxim, Harper’s Bazaar, FHM), συμβουλεύει τις γυναίκες να παρατάνε τους άντρες που δεν είναι γυμναστηριακοί και δεν προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση. Πάει δηλαδή, δε θα βρούμε ποτέ γκόμενο!

 

Η ίδια γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε με έξι φορές την εβδομάδα και απαιτεί από τους εν δυνάμει συντρόφους της να κάνουν το ίδιο. Δηλαδή τώρα θα πρέπει να γυμναστούμε και εμείς;;;

Όπως εξηγεί:

Αν ένας άντρας δεν πηγαίνει συνέχεια στο γυμναστήριο, σίγουρα δε θα δουλέψει το μεταξύ μας. Έχω υπάρξει σε μία τέτοια σχέση και είχα εξαντληθεί. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν μαζί του επειδή μου ρούφαγε όλη την ενέργεια.

 

«Βγαίνω ραντεβού με άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση, σεβασμό, μου δίνουν το χώρο μου και είναι συμπονετικοί. Μου αρέσουν όσοι συνδυάζουν τις προπονήσεις στο γυμναστήριο με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες» προσθέτει η Santana. Διότι τι να τον κάνεις αν είναι ένας κλασικότατος τεμπέλης;!

Η φίλη μας έχει πολύ υψηλά standards γενικότερα, αφού στον άνδρα ψάχνει να βρει πέρα από τα παραπάνω, συναισθηματική και διανοητική νοημοσύνη. Όχι να της το χαλάσουμε, αλλά θα δυσκολευτεί να βρει το άλλο της μισό όπως το έχει φανταστεί…

Εμάς πάλι μας αρέσουν όσοι δε φοβούνται να βγάλουν την μπάκα στην παραλία και θα απολαύσουν ένα μπέργκερ με την ίδια διάθεση που θα το κάνουμε και εμείς. Άντε γεια μας!

Πηγή: neopolis.gr