Δείτε πως να συνδυάζετε τα νέα σας αξεσουάρ

521

Είναι δώδεκα το βράδυ και έχεις κανονίσει να πιεις ένα ποτάκι με θέα τη λίμνη. Ανοίγεις την ντουλάπα να δεις τι θα φορέσεις, αλλά δεν βρίσκεις κάτι καλό. Ανοίγεις και τη δεύτερη ντουλάπα που έχεις για ώρα ανάγκης αλλά και πάλι τίποτα. Μπορεί να έχεις δυο ντουλάπες, εκατό ρούχα αλλά και πάλι να μην μπορείς να βρεις χρωματικό συνδυασμό που να ταιριάζει ιδανικά με το νέο σου φουλάρι.

Μην πανικοβάλλεσαι!!!

Είναι πολύ συνηθισμένο, το έχουν περάσει όλοι, άντρες γυναίκες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες συμβουλές που ταιριάζουν γάντι με την περίπτωση σου.

Άλλαξε φουλάρι

Όταν έχεις τριακόσια ρούχα που δεν συνδυάζονται αρμονικά με το νέο σου φουλάρι τότε μπορεί να μην φταίνε τα ρούχα αλλά το ίδιο το φουλάρι. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πάρε ένα κινητό από τη κίνα και μετά ψάξε για φορτιστή. Αν δεν βρεις κανέναν, σίγουρα φταίει το κινητό και εσύ που το αγόρασες.

Βάλε μαύρα ρούχα

Η πιο εύκολη λύση σε αυτή τη περίπτωση είναι να φορέσεις κάτι που απλά να είναι μαύρο. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που πέρα από το καφέ μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ οποιουδήποτε χρώματος. Μην διστάσεις να το φορέσεις! Αν πάλι δεν έχεις μαύρο ρούχο, προτίμησε μονόχρωμο σκούρο.

googlareτο

Όταν έχεις απορίες απευθύνσου στους ειδικούς. (ειδικός δεν είναι το My style rocks) Για ότι θες, για όποια πληροφορία και αν ζητήσεις, πάντα θα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνθρωποι στο διαδίκτυο που θα έχουν τη λύση. Μπορεί να χαθείς να μπλέξεις, άλλα είναι σίγουρο ότι κάποιος (Ιάπωνας κυρίως) θα το έχει κάνει πριν από εσένα για σένα. Αν δεν ξέρεις ιαπωνικά, βάλε Καμπαμαρού να τα θυμηθείς.

Ζήτα από τη κολλητή σου

Μια πολύ καλή λύση είναι να απευθυνθείς στη κολλητή σου. Πρέπει όμως να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα, απόλυτη εμπιστευτικότητα για να μη σας καταλάβουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ λειτουργεί η ισχύς εν τη ενώσει, αρκεί να μην μάθει κανείς το μεγάλο σας μυστικό. Κάτσε σπίτι σου Πάρε τηλέφωνο τη παρέα σου και ρώτα ποιοι θα είναι. Αν στο ποτάκι βρίσκεται η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη του UOI ή κάποιος πρώην σου απλά μην πας. Αν παρεξηγηθούν και σε πουν ντίβα ακόμα καλύτερα.