ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ 3Η ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ EUPHORIA ΠΡΙΝ ΤΟ 2025, ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

0
73

όνο ευφορικά δεν είναι τα νέα για τη σειρά του HBO, που έχει πάει την καθυστέρηση σε άλλο επίπεδο. Όχι ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να φάμε αναμονή με το κουτάλι, αλλά ένα 2024 πιστεύαμε ότι θα το προλαβαίναμε. Λογικά η αισιοδοξία μας προκάλεσε πολύ γέλιο στον Sam Levinson και την παραγωγή γενικότερα, που γλυκοκοιτάζει το 2025 για την πρεμιέρα του 3ου κύκλου.

Θα ήταν ανησυχητικό, αν δεν ξέραμε ήδη ότι ο επόμενος κύκλος θα κάνει time jump 5 χρόνια. Γιατί αν ήταν να γυρίσουν μετά από τόσο καιρό στα θρανία οι ίδιοι ηθοποιοί, τότε δε θα έπειθαν κανέναν.

Οι προσδοκίες μας για πρεμιέρα το 2024 γκρεμίστηκαν κι επισήμως από δηλώσεις της Francesca Orsi, επικεφαλής της σειράς, σε συνέντευξή της στο Deadline. Μιλώντας για το Euphoria, σημείωσε πως η ομάδα πίσω από την παραγωγή θέλει να παραδώσει το καλύτερο προϊόν που μπορεί, εξού και οι καθυστερήσεις.

Μην ξεχνάμε όμως και τις απεργίες που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα στην Αμερική, όπου συμμετέχουν σεναριογράφοι. Το γεγονός αυτό έχει βάλει φρένο σε διάφορες παραγωγές, μεταξύ των οποίων και το Stranger Things. Ενώ όσον αφορά το Euphoria, το λιθαράκι του στην αργοπορία έχει βάλει και το φουλαρισμένο πρόγραμμα της Zendaya, καθώς και η νέα δουλειά που τρέχει παράλληλα ο Sam Levinson, το ‘The Idol‘. Btw, στις 4 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα! 

Δυστυχώς, πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι μετά το 2023 θα ακολουθήσει άλλο ένα κενό έτος και στη συνέχεια θα έχουμε Euphoria updates. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις για την πλοκή και ένα recap όσων συνέβησαν στη 2η σεζόν, γιατί σίγουρα μέχρι το 2025 θα έχουμε ξεχάσει πολλές λεπτομέρειες. Αν και οι εξελίξεις που είδαμε στα τελευταία επεισόδια δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Πηγή: neopolis.gr