Μικαέλα Φωτιάδη: Την πλάκωσαν στο ξύλο – «Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο»

0
43
Φωτογραφίες με τα χτυπήματα στο πρόσωπό της ανέβασε η Μικαέλα Φωτιάδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Η πρώην Σταρ Ελλάς και παίκτρια του GNTM έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο: «Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται».

mikaela 1

Στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε ακόμη ένα Instagram Story που έγραφε: «Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

mikaela 3

Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha τόνισε χαρακτηριστικά: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».