Γυναίκα πήγε για microblading στα φρύδια και το αποτέλεσμα δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμενε!

0
743

Είναι αυτό που λέμε «Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη», μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση κάθε άλλο παρά οι τρίχες της έλειπαν, της άτυχης θα λέγαμε, γυναίκας από το Τέξας.

H Crystal Weinstock από το Χιούστον θέλησε να δοκιμάσει μία από τις πιο γνωστές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών, το microblading. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν αυτό που είχε στο μυαλό της και πολύ πιθανό ούτε η ίδια η «τεχνίτρια».

Η γυναίκα πλήρωσε 340$ για την όλη διαδικασία, η οποία στην ουσία σου κάνει ένα ημιμόνιμο τατουάζ ώστε να γεμίσει το φρύδι. Αν γίνει σωστά η εφαρμογή, το φρύδι φαίνεται αψεγάδιαστο και φυσικό – αφού το τατουάζ στην ουσία γίνεται τρίχα τρίχα – για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, η γυναίκα από το Τέξας δε διάλεξε την ιδανική και κυρίως εκπαιδευμένη τεχνίτρια για κάτι τέτοιο, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.

Το αποτέλεσμα ήταν όντως το χειρότερο δυνατό που μπορούσε να υπάρξει. 😅 Σίγουρα αν η Crystal Weinstock κάνει μετάφραση το άρθρο δε θα πάρει τη συμπόνια που θα ήθελε, αλλά πραγματικά η εικόνα μάς έχει αφήσει άφωνους.

 

Ως πολυάσχολη μητέρα, διαπίστωσα ότι το να γεμίζω τα φρύδια μου και να τους δίνω το σωστό σχήμα κάθε φορά, τρώει πολλή ώρα. Σκέφτηκα ότι το να κάνω microblading θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα.

…είπε η ίδια χωρίς να γνωρίζει ότι το φρύδι της θα έφτανε μέχρι το μέτωπο, αφού η τεχνίτρια δήλωνε ότι ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά της. Φυσικά, όταν έφτασε στο τέλος της διαδικασίας κι αφού η τελευταία αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγε πολύ στραβά, την προειδοποίησε να μην τρομάξει και ότι το αποτέλεσμα θα φανεί καλύτερα μόλις φύγει το πρήξιμο. Έπειτα της ανέφερε ότι θα έφερνε ένα προϊόν αφαίρεσης για να διορθώσει το πόσο ψηλά πήγαν κάποιες «τρίχες» (έλα μωρέ, σιγά, απλά τώρα η κυριούλα έχει και αφέλειες).

Πάντως, αν πρέπει να φανταστούμε την αντίδραση της Crystal όταν αντίκρισε τα νέα της φρύδια, τότε κάτι τέτοιο βλέπουμε να συνέβη:

Η κόρη της επίσης δεν πέρασε πολύ καλά βλέποντας το νέο λουκ της μαμάς της, με τη δεύτερη να αναφέρει:

 

Η κόρη μου μπήκε στην κρεβατοκάμαρά μου για να με ξυπνήσει το επόμενο πρωί και τρόμαξε! Άρχισε να τρέμει, είδα το φόβο στα μάτια της. Ίσως χρειαστεί να κάνω θεραπεία με λέιζερ, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα χρόνο για να γίνουν καλύτερα.

Η Crystal μπήκε σε μία διαδικασία έρευνας, όπου πρέπει να ταξιδέψει προς την Καλιφόρνια, για να διορθώσει το κακό που της συνέβη. «Αν και είναι ντροπιαστικό να μοιράζομαι την ιστορία μου, ελπίζω να κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουν τα διαπιστευτήρια.», δήλωσε η ίδια.

Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά, αφού ο τεχνικός θα της κάνει την αφαίρεση δωρεάν και επιπλέον άνοιξε μια δωρεά για τα έξοδα των μετακινήσεών της.

Ηθικό δίδαγμα παιδιά, να κάνουμε πάντα πολύ καλή έρευνα πριν προχωρήσουμε σε κάτι μόνιμο ή ημιμόνιμο πάνω μας. Δε θέλουμε να καταλήξουμε σαν την Crystal!

Πηγή: neopolis.gr