Μια γυναίκα τερματίζει την καραντίνα με την αναπαράσταση διάσημων έργων ζωγραφικής

205

Η τέχνη μπορεί να μιμείται τη ζωή, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λατρεύουν απολύτως να κάνουν το αντίθετο και αποφασίζουν να μιμηθούν την τέχνη. Με εκπληκτική λεπτομέρεια! Ένα από αυτά τα απίστευτα δημιουργικά άτομα είναι η Liza Yukhnyova, καλλιτέχνης από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η οποία αναδημιουργεί διάσημους πίνακες καθημερινά για ένα ολόκληρο έτος.

Παίρνει τον ψηλό δρόμο και κάνει τα πράγματα με τον σκληρό, παλιομοδίτικο τρόπο, χωρίς ψηφιακό mumbo-jumbo. Η Λίζα κάνει τα πάντα μόνη της, από τα πανέμορφα και ρεαλιστικά κοστούμια μέχρι το μακιγιάζ και τα ιστορικά χτενίσματα.

Frederick Sandys "Cassandra" (1860)Frederic Bazille "Young Woman With Lowered Eyes" (1869)Ivan Kulikov "Wildflowers" (1913)Konstantin Makovsky "Tea Drinking" (1914)Firs Zhuravlev "After The Marriage" (1874)Saturnino Herrán "Creole With Shawls" (1915)Tito Conti "A Demure Beauty" (19th Century)Nikolay Bogdanov-Belsky "Portrait Of A Nurse" (1910)Edmund Blair Leighton "Maternity" (1917)Albert Lynch "A Girl In A White Bonnet" (~1918)