Κρεαταγορά Μπίμπαση | Το νέο Meat Spot της πόλης

3631
Οι λάτρεις της κρεατοφαγίας παρακαλώ να δώσουν προσοχή.
Η κρεαταγορά Μπίμπαση φημίζεται για την ποιότητα των κρεάτων και την μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων. Μας υποδέχεται καθημερινά με ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι ελληνικές φάρμες. Ό,τι κρέας κι αν θέλετε, όποια κοπή κι αν θέλετε, το η Κρεαταγορά Μπίμπαση θα σας δικαιώσει.
‘Ολα τα κρεατοπαρασκευάσματα γίνονται με αγάπη και μεράκι, με στόχο την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών γούστων. Κρέατα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως βιολογικά και ελευθέρας βοσκής, σε μοσχαράκι, βουβάλι, κοτόπουλα, αρνιά, σε σύγχρονες κοπές που απογειώνουν την γεύση ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα πιο λαχταριστά παρασκευάσματα όπως μπιφτέκια, ρολά, σουβλάκια, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια και λουκάνικα, τα οποία αποτελούν και την ιδανική λύση για ένα γρήγορο και εύκολο στο γεύμα.
Μία κρεαταγορά από την οποία πάντα οι πελάτες φεύγουν με χαμόγελα ικανοποίησης. Σ’έναν χώρο πραγματικό χειρουργείο, όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων. Όταν έχεις πάθος και μεράκι γι’αυτό που κάνεις, διαπρέπεις. Όταν αγαπάς τον πελάτη σου, αυτός θα σου ξανάρθει. Αυτή δείχνει να είναι η συνταγή των ανθρώπων της “κρεαταγοράς Μπίμπαση” σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα σε όλη τη γκάμα των κρεάτων τους, αλλά και την συνεχή εναρμόνισή τους με τις επιταγές της εποχής.

Κάπως έτσι συνοψίζεται μια πολύ πιο σύνθετη ιστορία, που περιλαμβάνει αγάπη, μεράκι και φανατική προσοχή στην λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Επισκεφθείτε το κατάστημά στο 4ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών
Τηλέφωνο: 26510 42142