ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

0
59

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις δεν έχουν πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, αφού δύο μέρες τώρα το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων «πέφτει» εξαιτίας χάκερς. Θα είχε πλάκα να χάνεις την εξέτασή σου και να κερδίζεις επιπλέον χρόνο για διάβασμα, αν δεν έτρωγες ώρες ολόκληρες στο σχολείο χωρίς καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά.

Απηυδησμένες μαθήτριες από τα Ριζώματα Ημαθίας λοιπόν, ύστερα από 2 ώρες σχεδόν στην αναμονή, θυμήθηκαν ότι έχουν το κινητό της Ζωής Κωνσταντοπούλου (όλοι το έχουμε) και κάλεσαν για βοήθεια. Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αριθμό από τη μέρα που έκανε doxing, αλλά απαντάει casually σε άτομα που βρήκαν το νούμερό της στο ίντερνετ.

Οι κοπέλες λογικά δεν περίμεναν να πάρουν απάντηση, αλλά τελικά συνομίλησαν με την πρόεδρο του κόμματος, στην οποία εξέφρασαν τα παράπονά τους για την fail κατάσταση που ζούσαν με την Τράπεζα Θεμάτων.

 

Στο μεταξύ, από τη συνομιλία τους μάθαμε ότι κι άλλοι μαθητές είχαν την ίδια ιδέα, να καλέσουν δηλαδή τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μιας και έχουν εύκαιρο το κινητό της, αλλά κυρίως γιατί την πετυχαίνουμε σε καλή φάση. Αμφιβάλλουμε αν θα τολμούσε κανείς να την ενοχλήσει στην «ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;» era της.

Δεν ξέρουμε αν κατάφερε να αλλάξει με αγάπη το πρόβλημα, αλλά ξέρουμε ότι εισάκουσε τους προβληματισμούς των παιδιών. Επόμενο βήμα, να μας δώσει συμβουλές από καρδιάς για τα γκομενικά μας!

Πηγή: neopolis.gr