Η Μαρέβα Μητσοτάκη μένει στο σπίτι με τους Financial Times

440

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά αποκλειστικά στους Financial Times και φωτογραφίζεται στο σπίτι της στον Λυκαβηττό από τον Χάρη Φαρσαράκη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για όσα προτιμά και αγαπά στην καθημερινότητά της, και για όσα έχουν να κάνουν με τις επιλογές και καθορίζουν το στιλ της.

«Το χαρακτηριστικό στοιχείο του στιλ μου είναι οι καρφίτσες. Η συλλογή μου ξεκίνησε με εκείνες που μου έδωσε η μητέρα μου, η οποία με τη σειρά της τις απέκτησε από τη γιαγιά και την προγιαγιά μου. Έχω κάποια παλιά σχέδια Cartier και Van Cleef & Arpels και μια σειρά από καρφίτσες σε σχήμα πεταλούδας – παλιές και νέες, μερικές πολύτιμες και κάποια costume pieces.

Φοράω δύο που συνδυάζονται, μερικές φορές με ένα ρολόι αντίκα. Τις φορώ συνήθως στο σακάκι μου, τις περισσότερες φορές πάνω από ένα λευκό πουκάμισο με τζιν ή ένα cargo παντελόνι ή και φορέματα» αναφέρει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αναφέρεται στην τελευταία αγορά που έκανε που ήταν μια ολόσωμη φόρμα της γαλλικής φίρμας ba&sh και μία vintage πουκαμίσα που αγόρασε στο Άργος με έμπνευση από τους τσολιάδες. «Το jumpsuit είναι πάρα πολύ το καθημερινό μου στιλ – τα φοράω πολύ.Ένα αντικείμενο το οποίο δεν θα αποχωριστώ ποτέ είναι το τυχερό κολιέ μου. Είναι μια χρυσή αλυσίδα από την Ileana Makri, με μικρά charms από αγαπημένους μου ανθρώπους. Υπάρχει ένας σταυρός και μια Παναγία από τη μητέρα μου, ένα ψάρι με ματάκι από τον καλύτερο μου φίλο και ένα charm με την επιγραφή “Je t’ aime” από τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο» λέει η Μαρέβα Μητσοτάκη και μιλά για το καλύτερο δώρο που έχει λάβει ποτέ.

Φοράω δύο που συνδυάζονται, μερικές φορές με ένα ρολόι αντίκα. Τις φορώ συνήθως στο σακάκι μου, τις περισσότερες φορές πάνω από ένα λευκό πουκάμισο με τζιν ή ένα cargo παντελόνι ή και φορέματα» αναφέρει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αναφέρεται στην τελευταία αγορά που έκανε που ήταν μια ολόσωμη φόρμα της γαλλικής φίρμας ba&sh και μία vintage πουκαμίσα που αγόρασε στο Άργος με έμπνευση από τους τσολιάδες. «Το jumpsuit είναι πάρα πολύ το καθημερινό μου στιλ – τα φοράω πολύ.

Όταν επισκέφτηκα τον Λευκό Οίκο, φόρεσα φόρμα και το ίδιο έκανε και η Melania Trump, πράγμα που έκανε τη μέρα πιο όμορφη» πρόσθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη

«Ένα αντικείμενο το οποίο δεν θα αποχωριστώ ποτέ είναι το τυχερό κολιέ μου. Είναι μια χρυσή αλυσίδα από την Ileana Makri, με μικρά charms από αγαπημένους μου ανθρώπους. Υπάρχει ένας σταυρός και μια Παναγία από τη μητέρα μου, ένα ψάρι με ματάκι από τον καλύτερο μου φίλο και ένα charm με την επιγραφή “Je t’ aime” από τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο» λέει η Μαρέβα Μητσοτάκη και μιλά για το καλύτερο δώρο που έχει λάβει ποτέ.

πηγή: ladylike.gr