Την χειροκροτούμε | Μαμά πούλησε όλη της την περιουσία για να υιοθετήσει 11 παιδιά

282

Η απίστευτη ιστορία μίας μητέρας που πούλησε όλη της την περιουσία για να υιοθετήσει 11 παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως η υιοθεσία είναι από μόνη της μία πράξη αγάπης και στοργής. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να γίνουν γονείς εξαιτίας βιολογικών παραγόντων και αποφασίζουν να χαρίσουν μία οικογένεια σε ένα παιδί που η ζωή δεν του έδειξε το όμορφο πρόσωπό της από την αρχή.

Υπάρχουν όμως και άλλοι άνθρωποι που ενώ μπορούν να τεκνοποιήσουν, επιλέγουν να δώσουν χαρά, στοργή και οικογένεια σε άλλα παιδιά που την έχουν ανάγκη. Όπως και να ‘χει η υιοθεσία είναι μία όμορφη κίνηση που δίνει χαρά σε παραπάνω από δύο ανθρώπους.

Και τα παιδιά που υιοθετήθηκαν συνήθως αγαπούν πέρα από την ζωή τους, τους γονείς τους ακόμη κι αν κάποια στιγμή επιλέξουν ή η ζωή τα φέρει έτσι, να γνωρίσουν και τους βιολογικούς γονείς, όπως η ιστορία με την Λίντα-Κάρολ από το Τέξας που βρήκε τη μητέρα της στην ορεινή Ναυπακτία!

Όμως η σημερινή μας ιστορία διδάσκει πραγματικά την αγάπη, αφού η μαμά της σημερινής μας ιστορίας αποφάσισε να πουλήσει όλη της την περιουσία για να δώσει οικογένεια, στοργή και αγάπη σε 11 παιδιά. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Η σημερινή μας ιστορία θα σας μιλήσει για μία 34χρονη γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϋ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η γυναίκα ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ινδία το 2010 όπου και εργάστηκε σε μία φτωχική γειτονιά, ως εθελόντρια σε ορφανοτροφείο παιδιών.

Η γνωριμία της με τα ορφανά παιδιά την συγκίνησε τόσο πολύ που όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα της, έδωσε την υπόσχεση στα ορφανά παιδιά ότι θα γυρίσει σύντομα πίσω. Μία συνεργάτης της όμως, την πληροφόρησε ότι παρά τις υποσχέσεις που δίνουν οι εθελοντές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κανείς δεν επιστρέφει.

Η Courtney Lalotra λοιπόν αποφάσισε να τηρήσει τον λόγο της. Μάλιστα πούλησε όλη της την περιούσια συγκενρώνοντας το ποσό των 19.400 δολαρίων έτσι ώστε να επιστρέψει στην Ινδία και να βοηθήσει τα ορφανά παιδιά.

Τον Μάρτιο του 2011 λοιπόν, έκανε αυτή την υπόσχεση πράξη. Όχι μόνο έφτασε μέχρι την Ινδία αλλά μαζί με τον σύζυγό της, υιοθέτησαν 11 παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ινδία. Πλέον η μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια ζει στο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Η οικογένεια μένει εκεί τα τελευταία χρόνια. Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση στην Ινδία κι έτσι υιοθέτησε 4 παιδιά. Όσων αφορά τον κορονοϊό η γυναίκα είπε πως τα πράγματα στην Ινδία είναι χειρότερα από ότι στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Μάλιστα η μεγάλη φτώχεια αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους Ινδούς να τηρήσουν τα μέτρα και να προστατευθούν. Όμως η ίδια προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της ασφαλή.

Η απελπισία και η απόγνωση ήταν τόσο έντονη, που μπορούσες να τη νιώσεις!

«Όταν κατέβηκα πρώτη φορά από το αεροπλάνο, αντίκρισα φτωχά παιδιά να κυκλοφορούν στους δρόμους ικετεύοντας για ένα κομμάτι ψωμί και γυναίκες να κρατούν στην αγκαλιά τους μωρά που έκλαιγαν από την πείνα» δηλώνει η 34χρονη γυναίκα.

«Ήμουν εθελοντικά σε ένα ορφανοτροφείο που βρισκόταν στη μέση μια παραγκούπολης. Η απελπισία και η απόγνωση ήταν τόσο έντονη, που μπορούσες να τη νιώσεις!». Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια ζει στο Δελχί από τον Μάρτιο του 2011.

Έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οι γονείς της, οι οποίοι στην αρχή είχαν τις επιφυλάξεις τους για την κίνησή της εν τέλει φυσικά και στήριξαν την κίνηση της κοπέλας. Ο μπαμπάς της μάλιστα χρηματοδότησε ο ίδρυμα της κ@ρης του, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

Πηγή : daddycool