Ο έρωτας ΔΕΝ είναι Τσιρότο!

557

Που λέτε κύριοι και κυρίες ο έρωτας ΔΕΝΕ κάνα τσιρότο να το τραβάς απότομα, να βγαίνει και να τελειώνει εκεί!
Ο έρωτας είναι μία διαδικασία κατά την οποία όλο μας το είναι γίνεται ένα με όλη την ηλιθιότητα του κόσμου και νομίζουμε ότι θέλουμε ΦΟΥΛ το “άλλο μας μισώ”!
ΟΧΙ δεν το έγραψα λάθος, ξέρω τι λέω! Γιατί στο τέλος οι περισσότερες ιστορίες παράφορου έρωτα τελειώνουν με ένα σε μισώ!
Άλλοι το εννοούν, άλλοι όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ειπωθεί και θα είναι κάτι το οποίο θα πονέσει τόσο που για κάποιους θα γίνει ανεξίτηλο τραύμα που θα κουβαλάνε για πάντα! Κάτι σαν ένα σπασμένο χέρι / πόδι, που ενώ εσύ προσπαθείς να το ξεχάσεις έρχεται το πέρασμα του χρόνου και οι αλλαγές του καιρού για να στο θυμίσουν κάνοντας σε να χάσεις ολόκληρα βράδια από τον ύπνο σου!
Γι’ αυτό καλοί μου αναγνώστες, ήδη καμένοι από έρωτα αλλά και εσείς που πρόκειται να καείτε (γιατί θα καείτε) σας παρακαλώ, κάντε ότι το καλύτερο μπορείτε, μιλήστε με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην βγάζετε όλη σας την ομολογουμένως κακή σας εμπειρία σε κακή συμπεριφορά στην / στον επόμενο σύντροφό σας!
Αφήστε πίσω ότι συνέβη και ζήστε το τώρα σαν να μην υπήρχε χθες και σαν να μην υπάρχει αύριο! Γιατί ο έρωτας δεν πρέπει να είναι ένας ακόμα πόνος αλλά ένας ακόμα τόνος χαράς στην ζωή μας!

Αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που με νιώθουν!