Όλη μέρα παίζει LOL, τι να κάνω;

338

Αυτό ήταν το ερώτημα που μας ήρθε πριν λίγες μέρες στην σελίδα μας, εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε για το τι ισχύει για κάθε gamer ανεξαρτήτως παιχνιδιού!

Το gaming δεν είναι κάτι νέο και σίγουρα δεν θα είναι κάτι το οποίο πρόκειται να μην μας απασχολήσει για αρκετά ακόμη χρόνια! Γιατί μην ξεχνάτε το gaming έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και δεν αποτελεί πλέον απλά μία ενασχόληση των μικρών παιδιών! Πλέον τα μικρά παιδιά μεγάλωσαν έγιναν φοιτητές ή ακόμα κάναν και τις οικογένειες τους! Όμως το gaming είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους!

Τώρα θα μου πεις και εσύ τι φταις γι αυτό; ΔΕΝ φταις αλλά προσπάθησε να καταλάβεις πως για αυτόν είναι εξίσου σημαντικό με το να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα στην τηλεόραση ή εκείνη την ταινία που πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει έχουν γίνει ήδη 2 εκρήξεις και η μία προκάλεσε και πολύνεκρο! Ναι το ξέρουμε πως για τις περισσότερες γυναίκες αυτά είναι αδιάφορα και “ρηχά” όμως για τον άντρα είναι η στιγμή χαλάρωσης και απόλαυσης!

Ναι όμως θα με ρωτήσετε, τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Η απάντηση δεν είναι απλή! Πρέπει σίγουρα να είστε υπομονετικές (όσο αυτό είναι εφικτό) γιατί ε αγοράκι είναι κάποια στιγμή θα βαρεθεί (ίσως)!
Μία ακόμη επιλογή είναι να παίξετε μαζί του, να δείξετε το απαραίτητο ενδιαφέρον και όπως έχει δείξει η ιστορία όταν αυτό γίνεται ο άντρας σπαταλά λιγότερες ώρες πλέον παίζοντας μιας που εσείς πλέον μπορείτε να βάλετε ένα “τέλος” και ναι ίσως τον ξενερώνει αλλά από την άλλη μην ξεχνάτε, εμείς θέλουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας!
Έπειτα θα σας προτείνουμε να τον αποκόψετε τραβώντας του την προσοχή αλλού! Ένα σέξυ εσώρουχο, τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα και λίγη μυρωδιά από φαγητό είναι σίγουρο πως θα τον τραβήξουν αμέσως από τον υπολογιστή! Μην ξεχνάτε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και κανένα όπλο δεν απαγορεύεται στον πόλεμο!

Τέλος αν τίποτα από όλα αυτά δεν πιάσει, λυπόμαστε αλλά ο άντρας της ζωής σας είναι τόσο καμένος που δεν υπάρχει σωτηρία και μάλλον ήρθε η ώρα να κοιτάξεις αλλού!

Υ.Γ Όχι το να του σπάσετε το pc ΔΕΝ είναι λύση και κατά πάσας πιθανότητα (αν ποτέ τα ξανά βρείτε) θα φτιάξει δικό του δωμάτιο – κρησφύγετο και δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ 😂